nittifemma

Thank u and Goodbye 2011

Kategori: världen

Det här året, är det bästa året någonsin varit ! Det har varit många olyckor som i ex Japan och Pakistan men det har också varit många lyckliga tider. Allting har något dåligt och något bra men jag tror att detta år har haft med sig mer bra än dåligt. Något som inte har hänt på flera år har hänt på ett enda år. Friheten och demokratin har sträckt sig långt in i mellanöstern. Det här året kommer rista in sig djupt i historien, mer än vad andra år har gjort. År 2011 tog med sig frihet och lycka mer än sorg och förtryck. Jag önskar att alla kommande år ska ta med sig lika mycket och mycet mer av det goda. Jag önskar att nästa år ska kunna rista in sitt namn djupare med frihet bredvid sig som rubrik. Vi tar farväl men kommer aldrig glömma dig ..... Never Ever !

Why Not ?

Kategori: Bilder

Men ful ändå. tänk om man skulle vakna mitt på natten och råka krocka med en sån ..... Usch vad hemskt :I men vadå varför inte ?!??!?!?

Best Friends <3

Kategori: Bilder

Speciell vård för vinterben - del 3

Kategori: Beautiful

Perfekt vinterträning

De där glada dagarna liggandes vid poolen kanske är förbi, men det betyder inte att dina ben inte kan hållas i riktigt (riktigt!) bra trim! Utnyttja fördelarna med det kalla vädret och testa på vintersporter som skidåkning eller skridskoåkning! Båda är inte bara ett jättebra sätt att njuta av naturen, utan ger dig också de mest välformade, starka och oemotståndligt vackra benen.

 

Speciell vård för vinterben

Ahmad Ya Habibi - Siba band

Kategori: lyssna !

Har sen igår lyssnat på denna låt. Helt sjukt vad bra den är, orden är fina och melodin äger !! Den handlar om profeten Mohammed. Låten börjar vid nästan 1.20 minuter så ni kan spola fram eftersom Ilham Talib pratar lite från början.... Skriv vad ni tycker !!
Nu när jag använder min macbook så vet jag inte hur man gör för att förminska videon, någon som kan vara snäll och förklara hur man gör ? Tack !

I'm back

Kategori: Jag

Så nu är jag tillbaka ! har "strejkat " från bloggningen för att jag har varit sur på allt ..... u know what i mean ?!
Iaf så vet jag vad jag ska göra för Syrien, men jag ska inte säga nu utan ni får väl hålla utkik ifall ni vill veta ;)
Jag är glad för att jag har kommit på vad jag ska göra för dom istället för att kolla på sooooo.....
Idag har jag varit vaken sen morgonbönen alltså typ vid klockan 10 i 7 iaf jag gjorde några grejor på datorn sen åt vi frukost sen har jag och mamma gjort såna här:
Har egna bilder men det går inte att ladda upp dom här så jag fick ta från google. Satt o storgrät idag tack vare dom 15 löken jag skalade till dom här ....... öhh vet inte vad jag ska kalla dom på svenska men dom innehåller bl.a. spenat, lök, chili och kryddor...... fett goda !! kom så bjuder jag !!!

En helt vanlig dag...

Kategori: världen

Sen 9 månader tillbaka har detta blivit en bit av vardagen: blod, lik, pansarvagnar, inget vatten, ingen electricitet, förstört hus, begravningar, demonstrationer........ osv. en het vanlig syn som sagt, som detta:
Kolla barnen ........... Inte ens respekt åt barnen !! Alla dör !!! vars är människor ??? VArs är eran mänsklighet ???? Wallah det här är människor som dör inga djur !!!!!! vars är ni ?? har ni inga känslor för fan ????
Jag vet inte vad jag ska säga. Men jag skäms ! Jag skämms över att jag lever, över att jag lever i trygghet, över att jag finns. Se bara !! Det finns inget att göra utan att gråta och vad ska mina tårar göra ?? Hjälpa ett barn som ligger på sjukhussängen och ropar efter sin mamma som inte finns längre ??????
Folk önskar lycka till varann men här och nu önskar jag död och olycka åt varje människa som står sida vid sida med den här bajs regimen. Jag önskar all död och olycka åt varenda människa som lever på jorden som säger "Länge leve Bashar" . Jag önskar död och olycka åt varje människa som gillar och på nått stödjer den här regimen! Jag är Palestinier och jag vet att vi är fiender och att dom vill utrota oss ur Palestina men här och nu säger jag att dom är bättre än den här regimen och dess armee som dödar sitt eget folk. Har inget mer och säga.

Different chairs - Pencil Chair - Del 3

Kategori: Inspiration

Inte så speciell enligt mig, men ni ska få se ändå tänkte jag ;)

Vars är människor ??

Kategori: Allmänt

Sen lördags har det varit värsta spökgatan där vi bor, asså jag vet att det är julafton och sånt (firar inte eftersom jag inte är kristen) men jag vill veta vad ni gör under julen !! Om ni undrar hur vi firar så ska jag berätta: ifall vi är i typ i lebanon så vaknar vi först på morgonen äter, tar på oss nya kläder, tar pressenter och så hälsar man på grannar o sånt. sen går männen och killarna ( tjejerna kan också men oftast brukar dom stanna hemma ) till moskeen och ber eid bönen. när dom kommer tillbaka GÅR MAN UT, vilket jag märkt att man INTE gör här iallafall hehe, så går man till ex. tivoli, resturnag, affärer och släktingar. ifall vi är i sverige så gör vi samma sak på morgonen men hela familjen går och ber på ett särskilt ställe där man bestämt innan vars man ska va. Och sen far vi och gör något roligt och dagarna efter brukar vi grilla hälsa på folk få gäster osv........ Thats it !!
och som ni vet så slaktar man får på vår andra Eid !!

Död finger :I

Kategori: Jag

Jag höll på att diska en kastrull idag på morgonen när mamma just hade gjort äggomlett och lade stekpannan på diskbänken, o så skulle smarta jag akta på den så jag puttade den med min stackars pekfinger som brände sig =(
det gör fortfarande ont så fort något nuddar den.......
ser ni  ?! -Den är död =( =(

Different chairs - Shadow Chair - Del 2

Kategori: Inspiration

Denna stol är utformad för att se ut att stå på två ben, men grejen är att det sitter fast en svart metallbit som ska se ut som skugga ! snyggt säger jag ;)

 

Vad tycks ?

Ibrahim AlDardasawi - Ahla shabab

Kategori: lyssna !

Låten som ni borde lyssna på. handlar om revolutionerna.

Världens finaste !!

Kategori: Jag

Glöm inte att säga "ma sha allah" !!
Gjorde den på min favoritsida PIZAP.COM såklart !!!

Design your own Watch !!

Kategori: Inspiration

Och köp den för 199 kr !

Klicka på bilden för att börja !

Första dagen

Kategori: Jag

Första dagen på julovet !! så skönt hihi =) sov ända till elva idag och sen kom min lillasyster o väckte mig för att hon var hungrig. Man kan inte bara säga nej till henne, den ankan <3 man får väl göra allt nu innan skolan kör igång den tionde !!


Soo sweet !

Kategori: Bilder

Spagehetti babyn på besök här ! så hälsa honom =)

Different chairs - Laundry Chair - Del 1

Kategori: Inspiration

Enkel och smart design. På stolen finns en tvättpåse, där du kan bevara kläder som ska tvättas. Smart och snyggt


1. Laundry Chair

Värsta tårtan

Kategori: Allmänt

asså vi åt denna tårta nyss :
Jag varnar er: Köp ALDRIG (never ever 4 ever) denna tårta, det är som att kasta pengarna i soptunnan. Alvarligt värsta tårtan jag någon sin smakat, helldre äta en block choklad på en minut (haha antaglingen). uffff dom försöker lura oss, när jag delade den med en kniv rasade allt, alltså att kakan eller vad det nu är gick isär - marängen för sig själv och glassen för sig själv. Och dom kallar den för tårtarnas tårta - FAIL !!!!

It's snowing right now <3

Kategori: Bilder

خلفيات اي فون 2012 خلفيات جديدة للاي فون 2012

Innan du lägger dig...

Kategori: Allmänt

Det rätta bilden om man inte kan somna....
Eller ????

Har dom nån själ ?

Kategori: världen

Asså jag blir arg när jag ser det här, helt sjukt !! vill bara krossa allt. Hur kan man ? har man inga känslor, har dom inga hjärtan, inga systrar, inga mammor ????? asså nä jag får damp !!! jag vet inte vad jag ska skriva, se själv:::
Vad tycker ni ?? as hemskt och fegt att ge sig på kvinnor! Hon som blev sparkad är runt 23 år, hon pratade inför pressen igår. Alhamdulilah att det inte blev värre än så !! OMG

Now

Kategori: Jag

Som ni ser så är min blogg på akuten nu, operationen är inte klar än, började för typ en halvtimme sen. vi får se vad det blir. Det är Sajda som är doktorn, vill tacka henne sååååå mycket !!! enti ya ammar <3

My Mac

Kategori: Allmänt

Heeeeej mina blommor ! asså ni anar inte hur glad jag är, överdrivet mycket. vi började klockan 9 idag - vi fick skippa matten eftersom vi redan gjort ut matteboken och matte nationella. iallafall vi samlades i minervagrundskolan i aulan, åh där fick vi datorerna.......
HEMMA !!
Bilden är tagen från datorn eftersom mobilen har fått flera hjärtattacker idag så jag har varit tvungen att uppliva den idag flera gånger , så jag tänkte att den ska få vila nu .
tanken på att jag nu måste lämna ifrån mig datorn och plugga fysik , dödar mig =(
förresten det här är mitt första inlägg från min macbook ! Mabrook ya Farah !!

Just nu...

Kategori: Allmänt

Sitter och pluggar fysik nu, eller asså inte nu men nyss - tar en mini paus nu ! Det har inte hänt så mycket idag, bara det gamla vanliga en ospeciell - vakna, äta, ducha, gå till skolan, komma hem, äta, plugga och sen sova. inget speciellt idag iallafall ;) Är det bara jag som tycker att gymnasiens fysik är tusen gånger svårare än grundskolan ?? vet inte hur jag ska få in allt i huvudet när jag inta fattar något från boken och läraren var borta hälften av alla lektioner =(

Speciell vård för vinterben - Del 2

Kategori: Beautiful

Mata din hud

Skönhet är mer än bara ytlig hud! Speciellt på vintern behöver din hud alla de rätta näringsämnena för att förhöja sina naturliga tillgångar och se och kännas som sitt bästa jag. Var säker på att din diet är välbalanserad, med massor av färska grönsaker, frukter och fibrer - och, kanske det viktigaste av allt: drick mycket, mycket vatten för att fylla på din kropps uttorkade fuktreserver.                                                                                                       Källa:braun.com

Speciell vård för vinterben

MIN dator !

Kategori: Allmänt

Oki vill ni veta vad vi fick veta idag ?? Vi ska få datorerna på måndag eller tisdag nästa vecka !! Vi ska få nån typ av schema på fredag så vi ska veta när vi ska hämta dom. Vi skulle egentligen få dem tidigare men det  var några i skolan som tydligen hade hackat in på skolans nätverk, vet inte vad det har med saken o göra men lärarna sa så.
Åhhh vad jag längtar ! En helt egen dator !! inga syskon som står i kön !! SOFT !


En Mackbook ska vi få ! Yalla ge mig den bara !!

Google party !

Kategori: Bilder

Det ser bara så gått ut. speciellt tårtan o cupcakesen !!!


Vänta låt mig säga en grej innan ni börjar : Dela med dig eller snåla, en vanlig fråga får man tåla.............

Ahhhhh......

Kategori: Allmänt

AHH äntligen borta ! Provet jag har fruktat - MATTE ! jag och matten är inte så bra kompisar, uff vad den irriterar mig, specillt proven. Alla natur klasser i skolan gjorde provet samma tid i en stor sal från klockan 8.30 till 12.15 men vi hade 15 minuters rast. Men jag hoppas jag får bra, bara inte IG hahha ;)
Nu har jag bara två prov kvar: SAM och fysik. men det fixar sig !

Love this pic <3

Kategori: Bilder

Finish

Kategori: Jag

Hello !! så ja nu är jag klar !! har nyss duchat efter att ha tränat på vårt nya löpband (haha jag är den första som provar den ;)) och så har vi grillat inte ute utan i öppna spisen ! ufff vad gott det var !! jaja så det var allt jag skulle skriva. Men asså denna helg tog slut jättesnabbt fattar inte =O

Snygg o god bild !!!

Speciell vård för vinterben - del 1

Kategori: Beautiful

Smörj in!

Kall, torr luft ute och varmt, centralvärmd torr luft inne är de stora stressfaktorerna för vinterhud. Därför är den första regeln för vinterhudvård helt enkelt: smörj in dig! Även om du har relativt fet hud under sommaren bör du överväga att byta till en lotion rik på olja för att ge din hud det skydd det behöver just nu. Känsliga områden som smalben och armbågar som tenderar att bli extra torra under vintern - prova att applicera en riktigt rik och effektiv återfuktande kräm flera gånger om dagen.                                                                                           Källa:braun.com

Speciell vård för vinterben

Det värsta ?

Kategori: Allmänt

Hej ! asså äntligen så är snön här !! Snöbollskrig är det bästa med snön hihi love it <3 iallafall så går det bra nu med pluggningen men i have a problem...... har muntlig redovisning på måndag man ska prata i minst 5 minuter. problemet är att jag hatar att prata inför folk, vem det än är, och för det andra det känns som om jag kommer faila totalt !! att jag är förkyld gör inte grejen bättre heller =(


vi ses !

This week

Kategori: Allmänt

Heeeej gott folk !! Inget större inlägg nu heller vill bara säga att det kommer bli dåligt med inlägg nu fram till jul för att jag har så mycket o göra, så jag kommer att spendera varenda vakna sekund åt att plugga o sånt. UFF hatar denna tid innan jul och innan sommarlovet då man måste typ plugga ihjäl sig eller ?! oki nu ska jag forsätta, vi ses snart =D ha det bra <3 (ska försöka göra inlägg då o då så håll utkik )

PLUGGA !!!!!!

För större säkerhet

Kategori: Roligt

Ett medelande från den allmänna säkerhetsföreningen:
En utformning av nya säkerhetsbälte
Detta bälte minskar antalet olyckor upp till 45%
Vill du ha en kan du vända dig till ditt bilföretag och sätta in den - helt gratis =D
//
den allmänna säkerhetsföreningen - bryr sig om din säkerhet !


Detta nya system är mycket bra och kan bidra till att rädda många liv!

HAHA hittade den nyss, översatte den snabbt på goggle, det där men säkerhets föreningen är bara på hittat. men ändå fatt rolig bild- men inte sant såklart !

Down down whith Hosny Mubarak

Kategori: världen

ÅÅÅÅÅh jag minns den tiden då vi satt vid tv:n för att kolla på Egyptiska revulotionen !!! asså jag trodde ALDRIG att det skulle kunna hända något sånt , så mäktigt !!! och att människor skulle fortsätta trots att det fanns folk som dog som nu i syrien mer än 7000 döda sen 9 månader och folk bara fortsätter asså snacka modighet !! när syriens revolution började, första dagen trodde jag att dom bara skulle lägga av nästa dag men nääää, dom bara fortsatte !
men det bästa va när dom faller som råttor dom här så kallade presidenter....... minns några dagar innan mubaraks krach så var det må tahrir torget då dom sjöng denna låt........... SOOOOOOO COOOOOOOOOOl i love it !!! lyssna o se:


Vad tycks ???????? kommentera :) :)

Längtar redan <3

Kategori: lyssna !

Åhh det känns som om ramadan och hajj tiden var för femti år........ Längtar redan till nästa ramadan !! Älskar denna månad, man får en speciell känsla, känner mig speciell under ramadan månaden men sen efter åt är jag som alla andra :(   COMEEE BACKKKKK
Den här låten gör inte grejen bättre, längtar bara mer o mer <3


Nu ska jag gå o fixa några grejer innan jag går till skolan, har sovmorgon till 11.05 men vaknade 6.00

den handlar oxå om ramadan men jag gillar den första mer !