nittifemma

Svar på smutsigt tal !

Kategori: världen

Har inget för mig just nu så jag tänkte svara på en hjärntvättad människa som kommenterade här om dagen.....
Hej ! För det första, så förstår jag din sjukdom och hoppas att du verkligen att du ska bli frisk så snart så att du kan ge ut dig i vår stora värld och se med dina egna ögon (ifall du nu inte är blind eller något) vad som händer i vår lilla Syrien !
Jag är bosatt i Sverige om du förstår så jag kan tyvärr inte lämna ett land jag inte är i. Och plugga gör jag evry day som du vet, vilket gör -  som du ser, att jag tyvärr inte kan blogga om allt jag vill som tex. händelserna i Syrien.
En snorunge kan du vara själv din ouppfostrade råtta, för vem är du för att komma o kalla mig det ??? Jag har inte kommit nära dig eller sagt något åt dig för att du ska komma och kalla mig !
Ser du inte människorna som dör eller ?? Förresten så har du kommenterat på fel inlägg också, såg du inte klippet som jag lagt in ?? Så du inte barnen som din hunds män dödar ?? Vad har dom gjort ? Ropat efter friheten som dom har varit förbjudna av i över 40 år, med sina föräldrar ? Är det här som är i Syrien nu frihet ? Om du kallar allt förtryck och förnedran som finns i landet för frihet så tozz fiki enti o bel 7orrie ta3tek ! Welik är du verkligen en människa med ett hjärta ? Ser du inte de helt oskydiga barnen som skjuts, männen som förnedras och torteras, kvinnorna som våldtas och misshandlas och de äldre som dör bara sådär av sorg?? till och med spädbarnen dödades !
Jag fattar inte vem du stödjer ? En åsna som knappt kan tala ? Jag lovar, vi förnedrar åsnorna när vi säger att de är som han, tillochmed åsnorna är bättre, dom skulle iallafall inte komma med så jäkla korkade tal !
Såg du inte hur Ben Ali, Mubarak, Saleh och gaddafi föll ? Bashar är inte olika, han kommer falla in sha allah nära på ett mycket mer förnedrande sätt, in sha allah kommer han dras på gatorna av folket, han ska in sha allah se hela sin familj dödas framför ögonen på honom, såsom hundratals mammor och pappor sett sina barn dödas och förnedras. Din åsna bahar är inte bättre, spelar fan ingen roll om han har barn eller inte (som de andra kommenterat på bloggen tidigare) lehh ? Är hans barn mycket mer värda eller ? la wallah, Bland annat Hamza Al Khatib är 100000000 gånger mer värda.
Jag vill bara att du ska gå o ta en alvedon, vem vet det kanske funkar sen gå o vila några veckor in sha allah så ska du se att gud in sha allah har gjort att din sko, åsna, anka, gris och hund har fallit och finns redan upphängd i Hama, vid du vet -> Den stora klockan ;)
Bara för att jag är renare och inte använder lika smutsiga ord som du så kommer jag inte kalla dig så tillbaka. Men inombords så vet du vad du och de andra som du som stödjer bajsregimen är. Ert öde är redan skriven, allla revolutionärer kommer inte välkommna er direkt med blommor och jubel när ni kommer tillbaka till syrien, efter att ni gömt er av den äckliga regimen, fattar bara inte, om du nu verkligen stödjer regimen, vad gör ni här egentligen ?? Villka dummer ni är, låter de andra lida medans ni sitter i säkerhet av de ni vet är dåliga ! Fail säger jag bara !
lycka till med din vilan snart, och krya på dig !

Tävlar !

Kategori: Allmänt

Är med och tävlar hos Lillalie om en Daniel Wellington klocka ! Vad väntar ni på ?? Klicka på bilden och ni hamnar på hennes blogg !
Ha det bra !

Samma ställe

Kategori: Islam ♥

Såg denna bild på fb nyss, och tänkte dela med mig den! Så sann ändå, hur rik man än är så är det bara sina handlingar man tar med sig till graven !
Sann bild !

Halloooo

Kategori: Allmänt

sitter i klassrumet nu och har biologi. Har haft NP i svenska på morgonen vilket gjorde att jag missade min sovmorgon :( Men det värsta är att jag även missar min sovmorgon på torsdag, vilket sammanträffande X( why just mina dagar ??
Har även en till nationella senare idag, HATAR REDOVISNINGAR!!
Läraren håller på att förklara något på tavlan, men typ ingen lyssnar hehe, ala surfar på internet istället för anteckan ....... Duktigt ! Yalla ska gå, vi ska diskutera en grej .

Ner för trappan

Kategori: Roligt

Beundrar denna man för det sättet han gick ner för trappan hahahhahah *_^

Mot skolan

Kategori: Jag

Har just kommit ut ur duchen och väntar på att mitt hår ska torka lite. hehe hatar att gå ut med blöt hår i ett kallt väder, då man känner sig som en is klump efter några steg....
aja sitter och äter en glass nu som belöning efter att jag sprungit på löpbandet på morgonen ^^
Idag ska har vi bara två lektioner: engelska- en kille från Chile som varit i vårans skola ett tag ska ska snacka om sitt land innan han åker tillbaks på fredag och SO- anteckna hela lektionen :/
Jalla, måste börja fixa mig nu ! Bai bai ^^
Delar gärna med mig ^^ Jordgubbar med vaniljglass med daim i !

Röd necessär

Kategori: Jag

Kom hem idag efter en lång men skön och bra dag och fick se en röd badrumsnecessär on my table ^^ Den är faktiskt jättefin men på bilderna blev den inte så bra :/
La i några grejer och hängde den för att det skulle synas att det är lite normalt hehe, men nu ligger den bevarad och sparad i en lådan för framtida behov !

No, I'm not dead...

Kategori: Gott 

... utan jag sitter just nu i cafeterian och ska äta den här:
jag har inte orkat blogga, tyvärr.... det är typ drygt :/

In real life & in movie

Kategori: Roligt

Så sant !!! Eller ??

Sabaia

Kategori: Allmänt

Klockan är 01.11 ocj jag kan inte somna :( Så istället håller jag på att kolla på en serie ! Fett rolig och bra, Den heter Sabaia, rekomenderar den till araber efersom den är på arabiska *_^
(sabaia betyder tjejer på arabiska)
det här är hela gänget ! Från vänster: Samiha, Midia, Lobna och de två där nere: Noor och Laila !
Noor bor i ett hus men hyr den tillsammans med resten av tjejerna, Laila är Modell, Lobna som kallas Labbne (Labbne betyder youghurt på arabiska ;)) är gymnastik lärare och har en fett rolig personlighet, Midia är en tyvärr misslyckad skådespelare hehhe värsta fjortisen, Samiha är student !!
Ohhh ofta ni läste allt ??? Inte för att ni bryr er kanske men jag fick iaf skriva av mig lite, känner bara hur jag måste få skriva något......

Fel av mig

Kategori: Allmänt

OMG OMG OMG !!!! Sorry mina läsare, verkar som om jag gjort fel :( , (har fixat inlägget nu) Ni vet i Cocoo tävlingen här längre ner i bloggen ??? Asså det är inte jag som har gjort tävlingen utan, det fanns på någon hemsida, jag kopierade allt och klistrade in här på bloggen, hade man blogg så kunde man göra ett inlägg om tävlingen på sin egen blogg !
Så ni som kommenterade här istället, jag ber om ursäkt att ni gjorde fel, men kommentera i bloggen på:
Yalla, vad väntar ni på ??? Gå in och tävla ;)

Förkyld

Kategori: Allmänt

Alltså jag har verkligen inte årkat blogga nu pga att jag är as förkyld och för att det varit kaoz i Syrien de sista dagarna. Har inte gjort så mycket annars utom att suttit och latat mig i soffan. Egentligen var det planerat att jag skulle plugga intensivt denna vecka men oaoaooaooa ... Sorry mina böcker *_-
Skriver mer sen ! Ses *_^

Tävling hos Cocoo !

Kategori: Allmänt

VILL DU TÄVLA KAN DU KLICKA HÄR!!!

KOPIERAD TEXT:

Nu kommer en rolig tävling för alla mina läsare – alla kan vara med och tävlingsreglerna är enkla!  När tävlingen avslutas ( oavsett om du vunnit eller inte ) så delas ett tröstpris ut.

  1. Gilla amandaastor.com ( HÄR ) & Cocoo.se ( HÄR) på Facebook
  2. Hitta ditt favoritsmycke på www.cocoo.se
  3. Skriv sedan här nedan att du är med och tävlar med ditt namn, e-postadress+ vilket smycke du vill vinna ( ange artikelnr )
  4. Ett plus och en större chans att vinna är om du skriver om denna tävling på din blogg ( detta är inte ett måste)

S.O.S. Lattameneh - Hama

Kategori: världen

Från stad till stad går dom. Mördar folk på alla olika sätt sen fortsätter de till nästa stad ! Vad är det här ?? Värsta djävlar. Den hära föredetta "presidenten" (han är fan ingen president längre för Syrien) är en riktig jävla SATAN !
Om jag ska tro att det finns beväpnade terrorister i Syrien så är han deras che.
Kolla bara på det som hände i går i Lattemeneh i Hama ! BARN BARN BARN dödade han ! se, en hel familj dödades här:
Jag vet inte vad jag ska säga ! Helt sjukt bara att folk håller käften! ihhhhh vars är er så kallade "mänskliga rättigheter" ??? Eller gäller det inte för Syrien ???

Frimärken

Kategori: Jag

Kom in i köket igår och kolla, mina syskon och min pappa var i farten med att fixa frimärkerna ! Passade på och tog några bilder eftersom de inte var lite.......
Många var dom som sagt....
Ohh och vem har vi här ?? Jo, sälvaste kung carl gustav ! Men uppochner fick han ligga för att inte klistra fast på bordet *_^
Nöjd brorsa som jobbade med !

Kiwipinne

Kategori: Gott 

Jag hitta denna bild och blev helt kär i den ! Wallah den ser verkligen mumsig ut ! Måste prövas, eller ?? Grejen är bara hur jag ska få tag på choklad ? Den försvinner direkt i mina händer........

Wake up !

Kategori: världen

Vi som trodde att Turkiet skulle vara en av anledningarna till att Bashar skulle falla, men nej ! 4 döda i självaste Turkiet nu av syriska regimens hundar och turkarna sover, inte ett ända ord från dom !!!! Vad väntar de på egentligen ?

Dag & Natt

Kategori: Bilder

På dagen:
På natten (kvällen) :
Vackert kan jag lova er, bilderna är dåliga :(

Mat

Kategori: Gott 

Jag vet faktiskt inte vad dessa heter på svenska. Översatte på Google Translate och fick "Pastry" men det var inte rätt direkt ..... Iaf så har vi gjort dessa nu och sen har vi bara vinbladsdolmarna kvar idag, resten gör vi imorrn ! Har hört att mina kusiner kommer och hälsar på idag... (rykten hehe) men vi får se, annars har jag lust att fara med mina syskon till fotbollsplanen, alltid kul o spela med dom eftersom jag alltid vinner hahaha !!!
mamma jobbar flitigt med att flytta dom till ungsformen ! ^^
Min lunch !! Jag dör i pommes frites ^^ As gott  !

Hello Påsklov

Kategori: Allmänt

Ahhhhhh äntligen efter två (tre?) veckors jobb, läxor och prov ! Asså det känns ändå som om jag kommer sakna skolan nu eftersom vi börjat i roliga moment i skolan som Etologi, geometri och världs grejer !!! Alla roliga grejer på en period ^^ hehe jag ska få A på alla prov *_^
Sorry för en pissdålig uppdatering men jag erkänner: Har skaffat fb så hehe (jag har inget liv ...i know)
haha brist på bilder är det oxå *_^
Förresten så ska ja o mamma gör en big middag på lördag så mycket jobb kommer det bli, men visst ska jag fixa tidsinställda !

Kepsen

Kategori: Inspiration

Asså sorry för dålig update men men.......
har gått här hemma i tre dagar nu med min lillebrors keps på huve't, asså jag vet inte men jag känner mig smått cool med den haha. Vet knappt vad som står på den men jag tycker färgen är snygg ^^
Anteckna att inlägget kommer hamna under kategorin "inspration" haha :P fail..........

1 April och det snöar

Kategori: Bilder

Kör vädret också aprilskämtet eller ?? Det snöar här just nu i lilla Sverige i APRIL!