nittifemma

Min andra blogg

Kategori: Jag

Hej ! Vill meddela att jag öppnat min andra blogg:

http://thearabicspring.blogg.se

Det är kaos med designen just nu men den ska fixas av Sajda (eller hur Sajda ?! ) ! Har Tvekat ganska länge ifall jag ska ha den men nu inser jag att jag inte kan lägga upp exakt allt på denna blogg, utan som ni vet så är vissa folk så grymma och hemska så man inte kan tro. Kommer fortfarande skriva mycket här, speciellt om syrien nu, men på andra bloggen kommer det mest dyka upp videosar och jag kommer skriva vad som händer där ! Hoppas ni nu följer den med och undrar ni över något så är det bara att fråga jag svara på allt !


Ha det bra !

ePlugg

Kategori: Jag

uhhhhh det bara regnar in läxor och prov och jag vet inte vad ! Redan nu känner jag att jag inte kommer kunna chilla, utan måste dag och natt eplugga ! Tagga för biologi prov, engelska uppsatas och en inlämning, matte prov......... ahhh listan kan göras lång. Nu ska jag bara lägga upp lite grejer här på bloggen för att själv hålla koll och för att ni kan se vad jag ska göra under det efterlängtade sportlovet ^_^
ohh shit, detta var inte lite 0_o aja jag måste gå igenom allt ändå ^_^
Kommer ni ha/haft mycket efter lovet ??

Today !

Kategori: Jag

Har varit fint väder idag ! Soligt och lagom varmt. Drog hemifrån en timme innan jag börja för att lämna syrran på dagis eftersom mamma är förkyld (krya på dig mami ^_^) iaf när vi kom fram hade min lillasyster en klubba i fickan hehe så när hon kom fram sprang hon fram till en massa barn och började visa dom ! snacka om ego !
vill ducha nu men det finns inget varmt vatten (vet inte varför:( ) så jag får väl sitta o plugga nu fram tills den bestämmer sig för att komma tillbaks !
Målade mina naglar grönt idag, men färgen fick en fet diss av pappa haha men jag tycker färgen påminner mycket om sommaren så den fick vara kvar ! Vad tycker ni om färgen ?
Färgen i två olika nyanser men i den nedre bilden är den riktig.
Dagens lunch kunde inte ätas (enligt mig) så det blev bara sallad idag men igår var det.....
glömde vad maträtten hette ^_^

Syrian children today - Hamza Al Khatib - del 2

Kategori: världen

Hur mycket än bashar och hans regim dödar så kommer det alltid att finnas Syriska kvinnor som kommer föda syriska hjältar !
Barn drabbas hårdast av krig och konflikter - och det som händer i Syrien är inget undantag - fast de är barn så kidnappas de och misshandlas lika mycket som vuxna. Ett färskt exempel är killen som mördades men som lever fortfarande i våra hjärtan - Hamza Al Khatib från Daraa !
Hamza Al Khatib dog för några månader, han blev 13 år innan Bashar el kharaa's styrkor kidnappade honom och misshandlade honom på ett vidrigt sätt. Han lämnades till sin familj efter en månad - men inte i det sick dom tog honom, utan pojken lämnades misshanlad, full med blåmärken och brutna ben, hela hans kropp var ursvullen, ,brännskador på ansikte,fötter,arbågar och knän, hans nacke var avbruten han hade även misshandlats med med elektriska elchoker !
Den tretton åriga pojken kidnappades när han deltog i en demonstration mot den äckliga regimen!
Så var han:
Så gjorde de äckliga människorna med honom:
Jag kommer att lägga upp det mesta här på bloggen om det som händer i syrien ! det är ur hemskt och vissa grejer kan man bara inte stå ut med och se, men om vi inte ser det här vem är det annars som ska se detta?? vi måste agera för det här är inte tillåtet ! Hamza Al Khatib är bara ett barn av de barn som dödas och mördas varje dag idag i Syrien. Vi måste se för att agera det går inte att blunda och leva livet !!!!! förstår ni hur jag menar ??

Jag önskar att var och en av er som läser detta inlägg och skriver era åsikter, för det här är inga nummer vi räknar varje dag utan det här är folk som har liv, familj och vänner - inga siffror !!

Back !

Kategori: Jag

Kom hem för ett par timmar sen! Lillasyster åkte bara i typ 10 minuter sen blev hon less hehe inte så konstigt:) hon höll sig bara vid sargen, men det är bra att hon fick se hur det är !
På vägen ! mamma hade glömt barvagnen på dagis så vi lånade första "bästa" i från källaren hehe
Man vill bara äta upp denna godisbit <3
Jag o lillbrosarn tävlade gissa vem vann ???? (ledtråd: inte jag heheh)

Ut !

Kategori: Allmänt

Nu ska jag o mina syskon ut till skridskobanan ! ska nämiligen lära lillasyrran att åka skridskor ! hihihi so sweet !
Yalla Bai !! ^_^ lägger upp bilder när jag kommer tillbaks !

Fråga mig inte

Kategori: Allmänt

Nu för tiden när det gäller tävlingar så är det alltid en viss fråga som stör mig !! denna : "Motivera varför just du ska vinna" . Alltså vad ska man skriva ?? Antagligen vill man vinna för att man vill ha grejen eller vad det nu är . Eller vad tycker ni ?? Gillar ni denna fråga ? ifall ja -  vad brukar ni svara ??
Man blir ju såhär när man ser en sån fråga.... om inte såhär  hehe

Libyens råtta

Kategori: världen

Nu efter Libyens revolution då råttan som satt på tronen föll och landet håller på att gå den rätta vägen är det faktiskt skönt för alla ! Alla sånna människor har sin tid d.v.s. att deras svarta öde väntar på dom, det finns ingen utväg för dom, och då menar jag nu främst Syriens giraff Bashar el kharaa, Algerigets och Yemens så kallade presidenter. Idag bjuder jag bilder på Libyens kloakråtta !
En grej jag tänkte säga: Visst vet ni att hans "hår" är egentlgen en peruk ??? En kompis från Libyen berättade att folk har gjort en massa låtar ang. hans peruk heheheh :) 
En gång till: GRATTIS LIBYEN !!!
Slut !

In My Room - Mitt skrivbord

Kategori: Övrigt !

Tänkte börja med något nytt ! Ska börja göra ett inlägg "In my room" och den ska jag göra kanske en gång i veckan, vi får se hur det blir ^_^ Hade lust o göra något och jag kom på detta ! hoppas det blir kul hehe.
Ibörjan av veckan blev jag helt less på skrivbordet, på alla papper som låg utspridda och pennor så jag bestämde mig att ta tag i detta o fixa det ! o kolla hur det blev ^_^ :
Bakgrundsbilden ÄÄÄÄÄÄlskar jag !! vill ni och så ha den ??? varsågoda länken :
Ser ni min lillasysysters väckarklocka ?? jag får INTE röra den tydligen haha......
Kicks och bodyshop och några andra tar plats här...... visar sen vad som finns !
Vad har ni på ert skrivbord ?? Gör ett inlägg ifall ni har en blogg ! skulle va as kul ifall ni visa !!

BloggTips ^_^

Kategori: Allmänt

Hej ! Har med mig idag eb pressent !! hihi skojar bara, nä men asså jag tänkte tipsa er om en blogg. I denna blogg som my friend Sajda äger ! Hon skriver verkligen om allt mellan himmel och jord, alltså grejer som man verkligen blir nyfiken på och tips och sånt ! Jag rekomenderar hennes blogg starkt ! Så kika in och jag vet att ni kommer fastna ! Ha det bra ^_^
Hennes pressenatation av sig själv:

Välkommen! :D Mitt namn är Sajda och driver denna blogg! :D Jag är förlovad med min underbaraste prinsen HoSsam! <33 I den här bloggen handlar det mest om roliga grejer, skämtar, min vardag, recept, spännande news, massa tips, och massa annat! I Hope You Like it! ;) Enjoy! Thinking of You and the good times we spent... Make me smile!! :D

Dog typ....

Kategori: Allmänt

Jag har tagit ledigt lite från det mesta, men nu är jag med på rälsen igen !! Har faktiskt ändå gjort mycket men ni vet ibland, man tar ledigt från bloggen....... Men ni kommer tillbaka ändå ! så fint av er ^_^ jag är stolt över er !!!
Iaf så har det hänt mycket som jag sa - mycket i syrien, hos mig och i skolan ! men ska inte skriva min livs historia utan vi fortsätter bara hehe men vad har ni gjort denna vecka ??? kul att veta, svara vetja ^_^ och vad åt ni idag ??
det här åt jag idag (hemma såklart)
Dåliga bilder men det var kycklingklubba, ris, sås o majs !
Förresten jag måste bara säga att jag lider av TRÄNINGSVÄRK efter skridsko lektionen, hur vet jag inte, de två nätterna jag sov har jag vaknat minst 20 gånger på grund av smärta 0_0

Sura Al-kahf

Kategori: Islam ♥

Hej mina fina vänner ! Jag är i farten igen, men nu eftersom det är fredag  så kommer ni få denna fina sura från koranen ! Det är bra att läsa just denna sura på fredagar, för att från fredagen till den andra fredagen så kommer gud in sha allah lysa ett ljus till dig ! Bra va ??? jo, as bra =)
Varsågoda !
Ha det bra ! jag ska uppdatera mera idag !

Här & nu

Kategori: Allmänt

Sitter med datorn just nu på sidan om min säng (eller ja, asså min madrass eftersom jag föredrar typ o sova på golvet istället på min säng ;) ) min syrra som oxå har en säng ligger på min madrass och har trängt bort mig :( så ja, när hon har somna så får jag lyfta upp henne på sängen ! Har varit en bra dag i skolan, det var kul med lilla Sara <3 men asså man blir ju också shiiiiiitglad när man får veta att man har prov på typ 80 sidor nästa vecka !! Skridskor imorrn står det på shemat så lycka till kan ni säga eftersom det var ett bra tag sen sist men jag är ändå taggad =)
fel storlek, men vem bryr sig ?? jajaja jag vet att de ser ut som en kanot......
Yes, men dom väntar på mig ! ses imorrn, många bilder får ni hoppas på !

My baby with me !

Kategori: Allmänt

En representant i Europaparlamentet från Italien har med sig sin baby och hon är ansvarig i första klass i parlamentet !
Jag lämnar inte ens min bebis med bebisens fader, säger hon.
Sooo sweet men asså undra hur hon skulle reagera ifall bebisen skulle börja gråta !

Syrian children today - del 1

Kategori: världen

Syriens barn idag dör. De dör i tiotal per dag. Ingen säger något. Ingen pratar om barnens rättigheter. De våldtas. De misshandlas. De dör. INGEN INGRIPER ! Är inte alla barn lika värda i denna värld ?? Så lever Syriens barn dessa dager, nu , under 2011 och 2012.
Den här tjejen gråter efter att hennes pappa dog, väldigt skakande när man ser det, i denna video säger tjejen att hon kommer hämnas på bashar med sina egna händer.
Den här tjejen har deltagit i många demonstranter mot regimen. Väldigt modig ma sha allah! hoppas hon ser denna bajsregim falla med egna ögon !
Det här är enligt bajsregimen de "terroristerande grupperna" i syrien. Denna pojke dog i ett bomb attack på deras hus. han dog med sina föräldrar.
en 10 dagars gammal bebis, skadad av splitter från en bomb.
den här bebisen också, men som ni ser =( på värre sätt. jag vet inte hur denna bajsregim förklarar detta ?? vad har denna bebis gjort ?? ohh juste jag glömde att han sköt mot regimens män. den här bebisen är inte mer än en vecka.
Denna flicka, som ni ser dog för ca. 3 veckor sen när det var bomber som föll 24/7 på staden Baba Amro i Homs. En till inkräktare.
Flera barn dog av och dör fortfarande i Baba Amro, så dör dom - som ni ser.
Både barnen ropade på sin mamma :(
Allah yer7amhom !
Jag vet inte vad jag ska säga.....
Denna pojke går inte att glömma ! Både hans mamma och pappa dödades i Syrien så hans farbror fick ta hand om honom, dom bor i Egypten just nu för att den tre-åriga killen behöver vård nu pga. att han har någon sjukdom.
Omar heter han, må allahj bevara honom, det här är nya genarationen som kommer leva i frihet och inte kommer godkänna någon förtryck mer !
Fler barn från baba amro.
man får rysningar när man ser dessa bilder, på hur dessa barn i rosålder dör på ett sånt sätt och ingen rör en enda fena i denna värld ! Varför ?? var är deras rättigheter ?? Är alla så känslolösa ?
Till varenda regimanhängare: Det här vill jag att varenda bajs regimanhängare ska svara på ! Hur kan ni förklara detta ? Är dessa som är de "terroristerna" som förstör "erat" land ?? det är det här som era så kallade män dödar ! vet inte om de ens kan kallas män, för det är bara råttor som ger sig på barn ! Men en sak måste ni veta era regimanhängare ! att vart enda barn som dör i syrien kommer att få igen allt ni har tagit och förstört för dom ! Och jag önskar att gud gör livet surt för er ! Det var allt och detta önskar jag till er: ett liv fullt med olyckligheter och oro och att ni dör på ett sätt att ni önskar att ni var jord ! Usch på er, ni ser barn dödas på så sätt och ni håller er kvar på samma sida ! fy skämms! En grej till: De flesta barn som ni sett här uppe i inlägget dödades genom bomattack av PANSARVAGNAR ! Och kom inte o säg att det är terroristerna som dödat dom för sen NÄR ya torra har terroristerna börjat äga pansarvaganr i hundratals i Syrien ????? svara !!! iaf. Må allah göra ett olyckligt liv för Bashar el kharaa och se HELA sin familj dö framför sina egna ögon punkt slut.

Dagens lunch ^_^

Kategori: Gott 

Îngen kan göra godare mat Än min mamma ! Hon gjorde falafel idag, as gott var det ! Jämfört med skolans falafel så är det här typ kunga mat, jag lovar !! aja här får ni bilder ......

Tomat ^_^
Rödlök med aromat och grillkrydda
Isbergssallad
Gurka
Chili
Falafel dressing
FALAFEL !!
inifrån: Persilja, lök och kikärtor.....
Vi åt med sånt här bröd ...
Allting ^_^
Rullen, asså jag tänkte visa min, men jag vet att ni skulle bli rädda av den, den såg ut som en raket... hihi

Its mee !

Kategori: Jag

Lite tråkigt så jag tänkte göra en sån här ^_^

Brukar du komma i tid: Japp, jag hatar att komma sent, vad det nu än är.
Hur lång är du: Ca. 172 cm.
Kan du laga mat: Alla kan laga mat ! 
Vad jobbar du med/pluggar du: Pluggar natur första året !
Vad har du på dig just nu: Rosa mjukisar och en luvtröja.
Har du någon fobi: Ja ! Hundfobi!
Hade du en bra kväll igår: Ja ! mina kusiner var hoss mig <3
Vilket är ditt senaste inköp: Godis ^_^
Din favoritdryck på morgonen: Teee såklart.
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Papi.
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja !
Vad hade du sönder senast: En tallrik i köket.
Vem snackade du med senast: Min brorsa tror jag....
Varm favoritdricka: Te och sen mjölk med choklad.
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten ^_^
Alkoholhaltig favoritdricka: Usch, ingen.
När gjorde du senast något riktigt dumt: Igår eller jag vet inte om det var dumt. jag tycker han förtjänade det !
Saknar du någon just nu: Jah !!
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Allt irriterande.
Någon jag stör mig på: Det finns några men jag årkar inte skriva.
Intressen: Vara med my friends ^_^ baka, läsa och ha kul !
senaste person du kramade: Min lilla docka ^_^ alltså min lillasyster

Gooomorron !!

Kategori: lyssna !

Ahh klockan är ett snart men ändå ^_^ vi åt frukost nyss sen har jag städat hela köket så det glimtar och blinkar därinne !! hehe. iallafall hade velat gå ut idag men det kommer bli en till "sitta inne o ruttna" dag eftersom vädret är så dåligt att jag verkligen inte årkar gå ut. Dagen kommer spenderas framför TV:n, datorn och plugget ^_^
Här får ni en låt som Maher Zain sjunger för ett program som Ahmed Alshkiri har. Programledaren reser runt i flera länder bla. Kina och dubai.... Programledaren är fett rolig, kolla bara på videon så kommer ni se lite ^_^

Ett år för Libyen !

Kategori: världen

Nya Libyen fyller ett år och en dag idag ! (hann inte skriva igår) Ett stort grattis till detta land och till dess modiga folk som gav sig själv för Libyens frihet och var helt förberedda att dö när som helst för att deras barn och barnbarn ska leva ett liv med frihet och heder. Libyens revolution går egentligen inte att förklara med ord ! Det var förfärligt med alla människor som dog bara sådär. Legosoldaterna som Ghaddafi tog till Libyen var helt respektlösa, de våldtog, dödade, mördade och förstörde på ett vidrigt sätt. Jag fattar inte hur en president som han (det visade sig senare att han egentligen inte är libysk) kan ta en blund på natten, kalla ett HELT folk för råttor och sen tillslut dö på ett sånt sätt.

Jag minns den dagen han dog, jag var i skolan, när jag kom hem, kom min lillebror fram till mig och började ropa på mig. Han ba: asså vet du ?? Ghaddafi har dött, vi snackade om det i skolan!!!! Först sa jag åt honom att inte skulle stå o ljuga framför mitt ansikte och att han skulle ge sig till sitt rum, men han ba: nähe du tror inte på mig ??? gå o kolla på TV:n da ! När jag väl gjorde det trodde jag inte på det, hahah var säker på att han (Ghaddafi) snart skulle göra en video och säga att han fortfarande levde !

 

Det jag gillade med det libyska folket är att när väl revolutionen startade så gick med  nästan 90% av folket, det var verkligen något bra att de flesta inte blev osäkra utan gick med direkt. Och det andra var att folk var 100% säkra på att gud är den enda som kan hjälpa dem. I Misrata var de värsta striderna, staden var ockuperad i mer än en månad och den bombad på ett väldigt äckligt sätt, många barn och kvinnor dog eftersom det bombades överallt. Benghazi är den staden som inte får glömmas eftersom det var därifrån revolutionen började ^_^

 

Sen fanns det två grejer som jag tycker borde ha/ska förbättrats. Det första var det här med allt skjutande, eftersom mer än 50% av rebellerna är vanliga civila alltså inte utbildade soldater så hände många dödsfall, ni såg ju hur vissa sköt medans andra stog framför...... det sägs att det var många som dog på grund av detta, men må allah förlåta dem, allt händer. Det andra är det här med att förlåta legosoldaterna ! Alltså jag kan fortfarande inte fatta detta !!!!! Abd Aljalil som är president för övergångsrådet i Libyen är faktiskt bra tycker jag, men det här är det ända jag inte kan fatta ! Han snackade om att man måste förlåta och sånt men det här går faktiskt inte och förlåta, tänk på alla tjejer som våldtogs, deras liv förstördes och allt, nej ! det går faktiskt inte att förlåta. Och alla barn som blivit föräldralösa, tror ni dem kommer förlåta deras föräldrars mördare ??

 

Det finns så mycket som hände under den libyska revolutionen, kommer inte skriva allt i detta inlägg men jag tror det kommer komma på bloggen om det. Grattis till alla lybier !!! men det regimens fall är endast en liten del av revolutioen, det finns mycket kvar, landet ska in sha allah byggas bättre än det var innan. Och sen vill jag inte glömma att gratta min lybiska kompis TAKWA som kommer fara tillbaka till Lybien snart!! ^_^ Ett stort grattis till dig, jag vet hur mycket denna revolution betytt för dig !

 

Hihihi hoppas det inte finns kvar några Ghaddafi regimanhängare nu som det fortfarande finns för Syrien, för då skulle det bli kaos här hoss mig !!


Royal Battle

Kategori: Allmänt

Elevkåren i skolan ska göra en annorlunda typ av tävling, ni får läsa instuktionerna här nedan. men jag vet inte ifall jag ska vara med -__- vad tcker ni ??? men asså ändå kul att det händer något i denna skola ! älskar det !! (inte som min förra skola...........)

Budapestbakelse med mandel och rödavinbär !

Kategori: Gott 

När jag kom hem idag bad mig mamma att jag skulle baka något till kvällen, jag visste inte vad jag skulle göra eftersom dett finns så mycket, funderade på MACARONS (våga inte googla på dem !!!) men ändrade mig eftersom vi inte hade hushållsfärg. Iaf googlade tills jag hittade bakblogg som heter http://mammaskitchen.blogg.se/ och så hittade jag en budabestbakelse som jag gjorde ! lägger in receptet här men klicka bara på bilden så kommer ni till hennes inlägg !
Mina bilder steg för steg !
ingredienserna !
Vispade sockret och äggvitorna...
blandade mandeln, floursockret, majsmjölet, det malda och grovkrossade mandlarna.
Blanda mandelblandningen med äggvitesmeten....
spritas ut (jag hade bara en stärnformig tyll så jag slätade ut med en stekgrej sen)
några rader kvar.....
ursäkta för dåliga o otydliga bilder men men....
sen slätade jag på.... ^_^
sedan ströde jag på mandelflarn, hedde in i ugnen sen ut, sen he på grädde och vinbär ! och resultatet är......
ahh det var allt ! Jag rekomenderar verkligen den ! fett god o "nyttig" hehe ^_^ Goonatt mina bär˙~~

WORD I NEVER SAID - fouseyTUBE

Kategori: Roligt

OMG vad jag dör åt denna video ! asså helt sjuk vad den är rolig !!!!!!!!!!!!!!!!!!

NI MÅSTE SE DEN !!!


Many Comments !

Kategori: Allmänt

Åhhhh så gulliga ni är ! det bara regnar gulliga kommentarer i min blogg ^_^ Tack så mycket för dom <3 <3 <3
Lots of love till er !!! <3 <3 <3
Awwww so sweet !!

Yesterday

Kategori: Jag

Har man alltid en awsome kompis vid sin sida så är man på äventyr evry day !!! Igår så var vi på ica och köpte choklad jag o min pepparkaka ^_^ mycket snack o skämt blev det ! ^_^ inte så mycket skrivande ska det bli denna gång utan bilderna får ni se nuuuuuu !!
det bjöds på drakfrukt så jag smakade på det för första gången i mitt liv !! Jag tyckte inte den smakade något spec men jag tyckte att konsistensen påminde om kiwi ^_^ men det såg iaf annorlunda ut !
"Mat disken" !
GURKA !!!!! så gott <3
mycket att väla på ! men det blev två marabou, en daim och en frukt o mandel !
Öhh den här fick några blickar........ ! "super najs" ?!??!?!? på äppelmust oxå hehe
och sen slutade vårt äventyr hoss beach vollyn där vi satt o plugga till idrotts provet - det gick awsome ^_^
Snipp snapp slut nu var sagan slut !! nä men asså ville ni något mer ???

SOS Syria - Baba Amro !

Kategori: världen

Alltså jag fäller inte bara tårar för det här, hela mitt hjärta gråter blod när jag ser det här ! Inte ens detta hände i sista kriget i Gaza, det var hemskt, jag kunde inte somna på nätterna, jag fick mardrömmar - man jag visste att Israel hatede oss så mycket och ville bli av med oss, det var ett väldigt vidrigt krig. Men det som händer i Syrien är Vidrigare och äckligare - mycket fulare. Jag har aldrig i hela mitt liv sett något sånt, att folk kan göra sånt mot folk är obeskrivligt ! det är så konstigt, har man inget hjärta ???? hur kan en mördare blunda och sova på natten ?? Fan ta dom alla ! Hur mycket grisen bashar dödar av det Syriska folket kommer de ALDRIG, NEVER att kapitulera. De kommer aldrig att höja en vit flagga eller avbryta demonstrationerna. Det här folket har förlorat hoppet av omvärlden, kinas och rysslands veto är obegripligt ! Vi kommer att stå inför rätta när vi dör, vi kommer att dömmas för varje bloddroppe som faller av en demonstrant,. NEJ, vi kommer inte vila i frid ! Folk dör och vi sitter och bara säger till grisen och bajshögen bashar - SLUTA ! han kommer visst att lyssna på oss - visst !
Klippet är från staden BABA AMRO i HOMS i slutet av förra året, bilderna är efter ett stort bombattack av flygplan och pansarvagnar !! FLERA 100 DOG :( Staden har bombats nu i flera veckor i rad - ingen ingriper.

Varning för starka bilder !!! Det är för hemskt för att vilken människa ska kunna se detta !Så här Bombas och förstörs BABA AMORO ! så dödas människor av bajshögen bashar och hans maffia.

Hur separeras vänskapen ?

Kategori: Inspiration

Japp, inlägget har med rubriken att gör ! Hur separeras vänskapen ? (konstiga bilder - i know, men det var dessa som fanns med)

Så separeras vänskapen - De båda tror att den andra är upptagen, och känner att den andre inte kommer ha tid med honom/henne !
Och därför undviker man att ringa honom/henne, för att han/hon tror att man kommer störa.
Och tiden går..............
Och då börjar den ena tro att det är den andra som måste rinnga först (så himla konstiga vi är, men det är snat !)
Och vi börjar tänka så: Varför ska jag ringa och prata med honom/henne när han själv inte ringer och snackar med mig........
och här så börjar vänskapen försiktigt vändas till ovänskap..........
Och tillslut när tiden har gått ett tag och livet har rullat på börjar minnet av denna person att suddas ut ......och som man säger - Långt från ögat -> långt från hjärtat.......
och den ena glömmer den andra .....
Så därför ha alltid ett band mellan dig och dina nära o kära, och glöm inte att du är bättre när du ringer och hälsar på en gammal kompis, världen är stor och det finns mycket som gör att man dras från varandra men kom alltid ihåg att så länge du inte glömmer någon så kommer ingen att glömma dig ^_^
Jag fick detta som mejl av mammas kompis ^_^ hon brukar ofta sicka roliga o fina grejer, så ni kommer få se mycket sånt ^_^ HA DET BRA MINA FINA <3

Ajjjjjjj ajjjjjjjj !

Kategori: världen

Goomorgon !! Jag förstår att de flesta av er sitter nu och har typ lektioner o sånt men inte jag ^_^ jag har sovmorgon ! En väldigt dålig dag i syrien idag, det bombas mycket främst i staden HOMS, DARAA och IDLIB men tack gode gud att det finns många idag som redan har lämnat den här grisens maffiaarme. Tänkte börja den här dagen med en video som publicerades 6 Juli 2011. Trots allt hemskt som händer där så har det här modiga folket inte tappat sitt mod och sin humor. Det syriska folket är känd för sina skämt och deras skådespel. och här får ni en video där några unga män driver med ett x antal fega regim män som har pistoler och försöker skjuta mot demonstranterna, Må allah bevara alla syriska demonstarnter för attt snart se den här bajsregimen falla !

Asså ni måste se den, och snälla säg vad ni tycker, den är faktiskt rolig, dessa människor som filmar riskerar sina liv !!

Hallonsmoothie ♥

Kategori: Gott 

Gissa vad jag gjorde igår till mina föräldrar ?? jo, jag gjorde en hallon smoothie ! gissa om dom blev glada ! först tog jag megastora glas och la i hallon, röda vinbär och krossade mandlar, sen täckte jag över med lite youghurt. Sedan blandade jag 2 dl hallon, 2 dl youghurt (helst vaniljyoughurt) , 1,5 dl mjölk eller till du för önskad konsistens och lite socker i en mixer. sedan hällde jag över smoothien tills jag fyllde kopparna sen "ritade" jag med youghurten ett hjärta (hällde försiktigt - lite svårt, har någon bättre sätt ?) och dekorerade snabbt med hallon, mandel och vinbär ! Tog inga bra bilder, men ni får se hur det blev, ska göra det igen och ta bättre bilder sen ^_^

In the kitchen

Kategori: Jag

Japp jag sitter i köket just nu och "pluggar" asså ni vet när böckerna omringar en men man sitter och kollar runt på bloggar osv. ^_^ iallfall så var det en till softdag i skolan, bara fysiklektionen förstörde min dag -__- asså jag typ somna......... Lunchen bestod av Marabou och engelskan blev rast haha asså soft dag helt enkelt ^_^
godaste godis **** Vad har ni gjort idag ??

Bästa Tisdag ^_^

Kategori: Jag

Som ni märker så är jag typ kär i dom här Smileisarna, dom finns typ i vartenda inlägg hiihih ^_^men visst är dom gulliga ?? iaf så var det en helt underbar skoldag idag ! hann faktiskt med mycket eftersom jag hade sovmorgon ^_^ så fort alla gick hemifrån sprang jag till köket och diskade allt snabbt sen sprang jag runt i huset och städade allt från första hörnet i mammas rum till mina syskons sängar hehe därefter så (äntligen !) började jag köra på löpbandet sen därefter så väntade badrummet på mig ^_^ gick hemifrån tidigt mot centrum och köpte två godis påsar från Malaco och sen forsatte jag till skolan ^_^ Lunchen hoppade jag över med Sara och vi hade shitkul ^_^
som ni får se här ^_^ :
Datanördar ^_^
Sååå gott
Öhhhh fråga mig inte vad vi gjorde ...... hihi
asså ser ni min man där ?? Han älskar brännboll eller ja vad han gör nu .... men asså han är as cool så jag svimmar varje gång jag går förbi honom ^_^
och så en fin utsikt från vår lilla smårtråkiga stad ^_^

Yalla fort !

Kategori: världen

Ni måste se programet " Den motsatta vägen" nu på Aljazeera (kanske lägger upp den här sen för er som kan arabiska...) Dom sitter o skriker åt varann..... en från Den fria Syriska armeen och en bajs regimanhängare ......... ohhhh han ägde ut honom hehehehh oki yalla jag måste gå =)
Men se walllah det är en kokande disskution, hehe tillochmed programledaren ägde ut honom, asså regimanhängaren då da såklart ! yalla forrrrrt min chokladbollar, det är en halvtimme kvar. Förresten hållutkik i kväll det kommer bli många inlägg ikväll ^_ ^

Body Shop Foundation

Kategori: Beautiful

Hej alla pepparkakor ! Hoppas ni mår bra ^_^
Vill ha er hjälp i en grej ! Jag har har hört mycket bra rykten om Body Shop's Foundation, och vill köpa en av dom men jag undrar om någon av er har provat någon av dem och tycker att den är bra, eller ska jag köpa någon foundation från typ L'Oreal eller Maybelline ? Jag vet att det är olika för olika personer men jag har typ känslig hud och normal är den, alltså inte torr och inte fettig heller ^_^
Please svara ifall ni har provat en bland dessa!!

Extra Virgin Minerals Compact Foundation

Ögongodis ♥

Kategori: Gott 

Var bara tvungen att söka på "Malaco" på google idag.... så sugen -__- nu när jag tänker efter så känns det som om det var tusen år jag åt godis sist. Ska kanske imorrn gå för bi Ica innan jag börjar o köpa mig en hel del punkt slut. ^_^
men asså allvarigt, vad tycker ni om bilden ???

Dagens lunch

Kategori: Allmänt

Var fett hungrig idag när jag kom hem eftersom jag skippade lunchen idag i skolan, så det första jag gjorde när jag kom hem var att attackera köket ! det fick bli en as god macka med turkisk youghurt, vit ost och zaatar !! fett gott, visar sen hur man gör den ^_^ sen fick jag skala potatis eftersom mamma skulle göra lite pommes frites ! Men det blev korv och pommes frites i en grillad sandwich och så drack jag vatten ....... inte världens bästa bild, men jag hade inte tid eftersom min mage väntade på mig *_^

"Förrädare" - av Yahya Hawa

Kategori: lyssna !

Lägger in dagens låt, den är på arabiska men jag har översatt den så gott jag kunde till er som är intresserade ! Men låten är så sann! den här så kallade "bashar al assad" är en riktig riktig förädare ! och det är det den här låten handlar om. Vill tacka han som gjorde denna låten - Yahya Hawa, jag hoppas att han ser regimen falla och dö med egna ögon innan han dör !
Dagens låt:
Översättning till låten :
- Förädare är den som dödar sitt folk, det finns inte en enda partikel av förskoning i hans hjärta, han förlorar sig själv, han förlorar sin familj, han förlorar sitt land, han förlorar sin väg.
Gud är störst, gud är störst..........
Säg inte att han inte hör - klandra inte honom för det finns inga meningar eller ord som gör någon nytta, han ser med sin brors ögon, och hans bror är blindare än honom och värre. hans bror dricker folkets blod och sitter just nu och njuter ! Förädare, förädare !!
- Förädare är den som dödar sitt folk, det finns inte en enda partikel av förskoning i hans hjärta, han förlorar sig själv, han förlorar sin familj, han förlorar sitt land, han förlorar sin väg.
Gud är störst, gud är störst..........
Hade det funnits något bra hade han tagit lektion ( menas av att han såg de andra diktaturerna falla pga. att de använde våld mot sina folk när de demonstrerade ) men det det finns inte något bra alls ! han såg sina vänner fala och började skämta om dom. Han gav tips till presidenterna och glömde sig själv, den oerfarna !
- Förädare är den som dödar sitt folk, det finns inte en enda partikel av förskoning i hans hjärta, han förlorar sig själv, han förlorar sin familj, han förlorar sitt land, han förlorar sin väg.
Gud är störst, gud är störst..........
Han går till sitt öde, han går till sitt öde och hans öde är svart. Alla människor ber till gud om att få slut på honom (förädaren = bashar al assad), en bön av en förtryckt människa räcker !

Har du ?

Kategori: Allmänt

Har man inte gjort det här när man var liten så har man inte lekt klart i barndommen ! åhh vad jag jag minns när jag och mina syskon tävlade om vem som kunde klättra högst upp och stå där längst !! Men det var en förbjuden grej hemma hoss oss haha ^_^

Nu gäller det !

Kategori: Allmänt

Nu eller aldrig ! måste plugga nu så jag tror inte det blir fler inlägg idag, eller jo kanske på kvällen =)
Känner mig beroende av denna kaka nu ^^ åt typ 6 stycken av den igår ! det är Palestinsk "sockerkaka" fett god Yummi !! heter Sfoof

Blue lips

Kategori: Inspiration

Vad tycker ni om blå läppstift ??
Öhh för min del så tycker jag att det inte är så fint, ser onaturligt ut för mycket !
Vad tycker ni ?? Hiss eller diss ??

Bridges

Kategori: Allmänt

Annorlunda broar i världen
Gateshead Millennium Bridge i England:
och Alamillo bridge i spanien:
Snygga speciellt den första! den andra tycker jag ser lite ut som en halv gitarr !

Right now ^_^

Kategori: Allmänt

Just nu !!!! With my homies <3
och henns syrra som försöker tjuva min glasskål.....

Ibland...

Kategori: Jag

Ibland önskar jag att jag kunde stoppa tiden för att både hinna göra berget av läxor och hinna göra allt roligt jag vill hinna med !! Som jag sa innan så hande jag matteprov igår, åhhh. Typiskt mig att alltid plugga ihjäl mig på grejer som ALDRIG kommer på matteprov!! det var iallafall inte som jag hade tänkt mig -__- men jag tröstade mig med att jag fick bra på sv provet ^_^ 44/48 !!

Detta måste jag göra i helgen:

1. Skriva en argumentation, om ett valfritt ämne - funderar på att skriva om att man borde förbjuda all tobak i svergie, det gör ju ingen nytta.

2. Göra klart keynoten till engelska redovisningen  - oOMG vad jag hatar redovisningar o_O

3. Repetera matten från första kapitlet innan vi börjar med racerfart på kapitel 2

4. Plugga till prov i idrott teori - åhh glömde bort helt .......

5. Franska glosor ^_^

6. Läsa i fysikboken .....neeeej, hate it *_* värsta tortyren, såklart att man börjar snarka på just den lekionen.

USCH det här var inte lite -_- hur ska jag hinna göra allt annat ???

Gatuvåld ?!

Kategori: Roligt

Vi hade ett skolarbete i skolan för ett tag då man skull prata om dialekter, kronolekter osv. på redovisningarna så var det en grupp som visade denna video, läraren skrattade ihjäl sig hehe  så jag tänkte visa här! haha gammal men men ........
Dålig humår jag har haha, i know ^_^

Right now ^_^

Kategori: Jag

Jag "pluggar" med datorn över matteböckerna. "Snackar" med denna tjej, rekomenderar henns blogg starkt !
Har prov imorrn men asså jag är "provmogen" nu så jag hoppas det går bra! Åt ett äpple nyss men var tvungen att göra ett lite konstverk i den innan den blev uppäten hihi ^_^bilder :
diggar dessa äpplen !
min lilla fågeltugga! ähum ...ähum
konstverket: ett hjärta !

Såja

Kategori: Allmänt

Hej alla mina läsare, vill bara meddela er att min blogg kommer från och med nu bli modererad för att en viss snorunge håller på att smutsa ner här och skriva en massa hot, dåliga grejer och tro att Syriens folk gillar deras diktaturåsne president. Jag tar inte åt mig av hennes töntiga hot för att en loser som henne skriver bara en massa dumma kommentarer utan att ens lägga in sin email och till och med har hon också förfalskat sin IP-adress !! Jag väljer att moderera bloggen ett tag nu framöver för att jag vill inte att min blogg ska vara en plats för bajshögar som henne att skriva in dumma kommentarer som berör min pappa eller mig (som hon har gjort i senaste inlägget, men jag tog bort det). Är hon med en mördardiktatur får hon fan gå och slava för honom där istället för att bo i Sverige. Jag kommer att forsätta att skriva allt jag kan om syrien, jag vill visa att allt dåligt har sitt öde.
Det var allt jag hade att säga, så ha nu en forsatt bra dag mina vänner !

Ang. DIN bajshög eller giraff (han har många namn vet du)

Kategori: världen

God morgon alla människor ! Blir tvungen o svara på en smutsig kackerlacka här nu igen eftersom hon/han är helt ouppfostard, och det är de åsneregimanhängare är - OUPPFOSTARDE ! det enda dom kan göra är att hota och döda, jag lovar att världen kommer bli en bättre plats när vi blir av med dom, dom gör fan ingen nytta i världen ni smutsiga kackerlackor.
Angående DIN bajshög, så gå kyss den, det är bara du som behöver den, det är fan bara du o dina smutsiga mördare som behöver honom, ingen i Homs, Daraa, Damaskus och i hela Syrien som tycker om honom, bara några enstaka som räknas på fingrarna. Och när du får tag på mig (om du) så kommer jag fan göra så att du kysser mina skosulor, millimeter i millimeter. Och allt du kallade mig kommer jag inte att ta åt mig av eller kalla dig för tillbaka för att jag är uppfostrad och ren människa inte som dig och det enda jag skrattar åt är dig och din bajshög, för det han gör Homs av bombningar och dödning nu tyder på att vi är nära hans öde in sha allah. Efter det så kommer det syriska folket att spola honom, dig och dina mördare i toaletten som du vet man gör när man nyss varit i toaletten !
Du är fan inte mer än 11, 12 ynka år, du ärver åsikter som en av mina läsare skrev, du använder inte din tomma hjärna, och det kommer du inse snart. du behöver verkligen åka till mentalsjukhuset genast pga det sättet du beter dig. Och sen bryr jag mig inte ifall du sett bilder på mig eller inte, jag bryr mig fan inte ifall du är finare än mig, det är inte det som räknas utan det är hjärtat och hjärnan som räknas först, för vad är det för nytta ifall man är shitsnygg men inte använder hjärnan ?? ah svara mig din bajshög du också. Sen om du inte tycker om mina åsikter så gå o släng dig i väggen och sluat smutsa ner min blogg, hur mycket du än gör så kommer jag aldrig stänga denna sida, dör jag kommer jag be en av mina syskon eller kompisar forsätta, so fuck you !!
ucsh vad jag blir äcklad av såna personer som jag inte vet vad dom tänker med, dom ser ju folk som dödas, igår var det flera personer av tre kända familjer i homs som blev mördade av bajshögens eller giraffens män och 18 spädbarn dog efter att de hade brytit electriciteten i sjukhuset, fan era jävlar vad ni kommer få snart, om inte här så i helvetet !
Här får ni ett klipp på en as gullig treåring, må allah bevara honom som blev omhändertagen efter att några av girrafens män hade dödat hans pappa.

Söta hemmagjorda vaser

Kategori: Pyssla

As fint pyssel och as bra ifall man har otroligt många oanvända pennor eller många sugrör !
Du behöver: ett glas i valfri storlek, sugrör eller pennor eller något av långt - kan också va långa pinnar, ett fint band att knyta med, och ett gummiband till hjälp.
1. börja med att lägga pennorna eller sugrören på det här viset med hjälp av ett gummiband:
........ 
2. sen när du är klar knyt med något fint, ex ett måttband eller ett fint band.
3. RESULTATET !!! jättefint ^_^
och
vad tycks ??

Pommes frites

Kategori: världen

Innan jag börjar vill jag tacka Seb, Zirin , Sss, min kusin, Secret Sweetness och  Mina !! ni är så underbara ! Jag ska sova nu efter ett långt matteplugg pass !men jag tänkte bara säga att jag uppskattar såna underbara kommentarer som ni skriver, jag får en massa energi ! Men det finns en så kallad "petra" som smutsar ner lite här, men tro eller ej, hur smutsiag henes/hans kommentarer är kommer jag inte ta bort dom för att jag kommer publicera dom snart här igen in sha allah snart vid snuskiga regimens fall ! Vi ska spola ner honom i toaletten ska du se din lilla unge. Ska försöka hålla mig tills imorrn, men du hann före en liten bit genom att äga ut dig själv men jag fortsätter imorrn! Yalla sov gott mina kycklingar !
wallah bilden passar till inlägget hahahah ^_^

Hårfrisyrer

Kategori: Inspiration

Kollar runt på hårfirsyrer i arabiska hemsidor, vill se något riktigt fint ! något av det jag hitta ver dessa. Alla är typ bröllosfrisyrer kanske inte passar direkt till vardag men fina är dom ! vilken tycker ni är finast ??

Svar på tal !

Kategori: världen

Svarar på denna kommentar för jag fick skrattattack när jag läste den och för att Syrien är min grej !
För det första jag är en arab som kommer från palestina. Under profetens tid fanns det inte palestina, syrien, jordaninen, saudarabien osv....... utan hela den där biten kallades för "arabernas land" if u know what i mean. Så alla vi är araber, och profeten mohammed (om du ens vet vem det är) sa i en hadith att om man blir sjuk i någon del i kroppen så får man ont i resten (hoppas du vet nu vilken hadith det är nu oxå, och innebörden är tydlig) jag bryr mig om alla först o främst om mina nära o kära sen om alla arber, vare man kommer från tex Lybien eller Syrien. Och jag hatar orättvisan i världen och då menar jag verkligen HATAR !!!
Sen angående DIN president, så är han en gris en åsna en hund en giraff och allt möjligt men inte en människa som har en hjärna och tänka med! om du nu gillar honom varför är du inte där o slavar för honom ?? Han är en idiot som kommer att in sha allah falla som Khaddafi, mubarak och ben ali (homo alsabikon oa hoa min alla7ikon)  ! jag kan kan kalla honom vad jag vill. och sen så bryr jag mig inte ifall du inte lägger dig i mitt land, jag vill inte att en som du som inte vet vad rättvisa är ska lägga i o förstöra mitt land, såna som du har redan förstört det.
Jag bestämmer inte, jag har tyvärr ingen makt i Syrien men jag skriver vad jag tycker ! Jag gillar Syrien lika mycket som Palestina och båda är mina hemländer spelar ingen roll vars jag kommer ifrån.
Sen en fråga till dig: Ser du inte människorna som dör i syrien ?? skämms du inte ? Säg inte att det är terrorister som dödar o grejer, Sen när har terroristerna i Syrien börjat äga pansarvagnar o tunga krigsredskap ?? och varför har DIN pressident inte kunnat bli av med dom på mer än ett år ? det betyder att han måste avgå, han har misslyckats ! en misslyckad person som han misslyckas alltid ! hans bäst före datum är sluuuuut, fatta !! SLUUUT
Its over för han och hans anhängare. Sen alla demonstarnter som går ut för honom.... hahaha tror du på sånt ?? har släkt där och jag känner folk där, vet vad dom säger ?? man får typ inbjudningar för att komma o delta kommer man inte så är det säkerhetsstyrokorna som ingriper, a3ozo bilah minhom.
Sen till alla som har Syrien i hjärtat så va säkra att gud glömmer inte någon men allt har sin tid ! Får man inte sitt straff här i livet får man det det efter det! Och alla som har dödt för syrien, dom är riktiga hjältar som gud kommer belöna, för att dom dör för rättvisa, för att dom dör för att dom ser hur regimens snuskighet har brett sig för mycket.
Sen en rolig grej är att du kallade mig för "idiot". Mubarak kallade demonstarnterna för "baltageia", när han föll visade det sig att dom som han kallade för "baltageia" är det riktiga egyptiska folket och vem var baltageian på riktigt ? jo, det var mubarak o hans anhängare. Khaddafi kallade demonstarnterna för råttor o jag vet inte vad, när han föll visade det sig att han inte bara var en råtta utan en kloakråtta oxå !!! hahaha nu kommer jag till det roligaste....... Bachar eller bajshögen eller vad du nu kallar honom kallade demonstarnterna för terrorister, idioter, mördare,förstörare och jag vet inte vad, han kommer falla som när en vattendrppe faller som himlen in sha allah och det kommer visa sig att han är en riktig framgångsrik terrorist och mördare. o gissa vem dom är som kallades för terrorister, idioter och mördare ?? jo det syriska folket och vi som står med dom hand i hand !!! Så jag är stolt att jag nu kallas för idiot av en diktaturregimens anhängare ! tack så mycket, du gör min dag !!!
Eftersom jag sitter här och inte kan jag hjälpa det syrinska folket så krigar jag mot dom, men på mitt egna sätt, med att skriva o visa hur den här åsneregimen dödar o mördar sitt folk. Jag skulle vara lyckligt lottade och då menar jag väldigt lyckad ifall jag dog i en sån strid, för att jag skulle dö som martyr och alla martyer hamnar direkt i paradiset ! du skrev : Ni leker coola va? Öh han måste bort lala men ni kommer inte alls därifrån så lägg inte i dig annars har du med mig och göra fuckin idiot!!!!!!!!!!!!!!!!! det där tycker jag du ska ta tillbaka, för du kan inte göra något vettigt som har detta o göra.
Jag har inte svarat på allt du skrev men jag nöjer mig så, men håll utkik på min blogg så kommer du få veta sanningen, och jag vill verkligen att du kontakter mig sen när den här regimen faller, vilket den kommer gör snart om gud så vill, för jag vill veta vad dina åsikter är då. det var verkligen underhållande att svara på din kommentar. ^_^   God natt gott folk !!
tänkte det skulle vara lite tråkigt med bara text så jag tänkte lägga in kort viedo ! Det finns ett känt program på Aljazeera som heter "den motsatta vägen" två gäster är med o båda har olika åsikter. I detta avsnitt handlar det om syrien. han som sitter till vänster är en av åsneregimanhängare i slutet så ........... hahah det är så roligt att ni bara måste se. Som han ramla så kommer regimen att ramla men med en starkare duns in sha allah !!!! so funny, jag såg det live oxå !!

Khaled Abo Salah - خالد ابو صلاح

Kategori: världen

Khaled Abo Salah, en helt vanlig student i 25 års åldern som pluggar i univeristet i "adab" linjen. Sen den syrianska revolutionen i några månader började han jobba som journalist, inte för någon kanal eller radio utan för oss, för att visa världen vad som händer i syrien, för att visa hur Grisen bashars regim dödar sitt eget folk med pansarvagnar och bomber. Hur den här vidriga regimen dödar och misshandlar barn, hur den här regimen våldtar kvinnor, hur denna regim mördar pappor och äldre människor.
Syrien ropar efter hjälp men ingen lyssnar !! ya allah vad vi kommer få igen. Vi som bara kollar på, kollar på hur ett helt folk utrotas !! ingen hjälper, ingen ingriper !!
USA ingerp direkt i Irak utan att fråga någon, varför ingriper dom inte här ?? jo för att dom är med, dom bryr sig inte. Det räcker inte bara att säga att Bashar måste avgå, ma sha allah han ska lyssna på dom på ett ögonblick eller ??? Det här folket ropar på oss, de behöver hjälp.
Khaled abo salah och tusentals andra riskerar livet, LIVET !!! bara för att vi ska se, och för att vi ska hjälpa, men ingen rör sig.
tillsammans med dom som lämnade mördarana, må allah bevara dom och låt dom döda bashar.
Må allah bevara honom, så han kan se den här regimen falla,leva det ögonblicket
pratar inför folk både inne o ute
Aljazeera kanalen sänder hans filmade klipp från Homs
Khaled abo salah igår efter skadan. blev skadad igår i nacken. Allt detta och det han säger är att det syriska folket kommer aldrig ge upp, never in sha allah!
Ya allah ya mo3in, ya mo3iz ,ya kabir. allahom 3alayka bi belkallb baschr, allahom khozho akhza 3azizin moktader. allahhomma 3alayka bekoll allazin yoaoydonah ! Död åt bashar och åt alla som är med honom !!!

Pluggisen äter..

Kategori: Allmänt

... och pluggar ;) Min kusin var här för en stund för ett ärende ! Och nu sitter jag o pluggar - tagga matteprov på friiiidayy =) (inte)
såå gottt

Till paradiset....

Kategori: lyssna !

"Till paradiset ska vi, martyrer i miljoner !" heter låten och handlar om syrien.
Ya allah ya mo3in, a3in ahl syria !

Ett år närmare döden

Kategori: Jag

Haha kom inte på någon bättre rubrik så det fick bli denna, men det är ändå sant ! Japp, jag fyller år idag,  17 år !
kortkort inlägg men det var inte något mer. In sha allah hela livet ut som en bra muslim ^_^

Panda = 熊猫

Kategori: Bilder

På tisdag har jag o lilla Sara redovisning på biologin. Man ska välja ett djur som man ska berätta om, och vi valde panadan ! Saras favoritdjur ^^
Såg en dokumentär nyss med mina syskon på hopp att få fram lite extra fakta. Pandor är urgulliga djur som är starkt hotade på grund av oss, i vilt tillstånd finns ca. 2000 stycken kvar.
Bilder från dokumentären:
Bebis pandor

Syrien

Kategori: världen

NU FAN !!! JAG ORKAR INTE MER :(
Kaos i syrien till max, mer än 300 döda på en natt !!! Hur många människor måste dö för att FN ska reagera ???Usch usch

Kategori: Allmänt

Åh va fula skulle aldrig, never ever ha på mig sånna. usch usch usch ............ inte ens om de va dom sista skorna/klackarna i världen

Coolt ?!

Kategori: Jag

Glömde berätta det viktigaste igår hehe asså jag var ju med min kompis och min kusin igår på universitetet och kollade runt. Det var typ någon visningsdag för dem som ska börja universitet nästa år (ignorera på att jag o sara går i ettan) Och min kusin ska ju börja där så vi tänkte joina henne, iaf så när vi var där så kom en från sr.se o frågade om hon kunde fråga oss några frågor, vi bahh ahhh ya3ni why not ?! Min kusin satt o skratta ihäl sig på oss o vägrade vara med så ja............ oki för mycket babbel, nu får ni se ^_^

sa knappt något eftersom jag hade godis i munnen, så det var mest sara, men kolla på deras hemsida så får ni se själva ^_^

In Al-aqsa Mosque

Kategori: världen

En av mina drömmar eller mål i livet är att be i Al-aqsa moskeen innan jag dör ^_^ Jag vill verkligen, att fara till Palesteina är ett måste in sha allah, och att be i moskeen vem kommer missa det när man ändå är där ? Jag vat att många palestinier som bor där aldrig varit där på grund av ett visst folk som tror att det är deras land....... men vad kan man göra ? Deras tid är kommen, vad dom än gör!
Hittade as cool grej nyss då man kan "lossas" vara där, Länken:
det finns flera bilder där nere det är typ längre in i moskeen, man kan zomma..... ni får prova själv !!
En annan grej jag ville ta upp är att folk blandar mellan Klippmoskeen och Al-aqsa moskeen !
oki bilden är liten men den som har gul kupol är klippmosken ( Kubba Al-sakhra moskeen på arabiska ) och den andra är byggnaden är Al-aqsa moskeen !

Funny days

Kategori: Allmänt

- Dålig uppdatering
- Ofta ??
- Din dummer, vadå vars var du ?
- Här !
-  -__-
Jag har varit "inne" men inte hunnit göra några inlägg. Stitter just nu och väntar på att läraren ska komma, vi ska ha engelska redovisningar (hoppas hon inte kommer, hoppas !!!). Efter lunchen for vi till universitet med min kusin, det är någon runda hon skulle ta för att hon ska välja linje. Vi gick runt och snackade, godis och en massa annat fick man. Man fick prova sin styrka, jag fick 350, sara fick 324 och min kusin fick 359 ! Snacka om muskler (enhet ?? fråga mig inte) .^_^.
Och igår snackade jag med en tjej som gick i min klass i sexan (går i ettan nu) hon flyttade efter ett tag till Lybien. Jag ba: khalas its over, kommer aldrig kunna snacka med henne mer. och sen iförr går hittade jag hennes blogg !!! alltså vilket mirakel ! trodde aldrig att hon o jag skulle ses mer !! Hon har SO tenta idag, så in sha allah det går bra för henne ! Vi gör doaa to u Vännen ♥ ✿ ♥ ✿ ♥ ✿ ♥ ✿ ♥ ✿ ♥
Önskar att jag kunde ge dig allt detta !! Jag vet ju att du äääälskar choklad !! men det är det ända jag kan göra=(