nittifemma

Some pic's of 2011 - del 1

Kategori: världen

Alla har gjort ett sånt här inlägg vid årskiftet typ men jag har inte gjort det än och känner att jag måste så det får bli idag ! långt inlägg kanske men ni får leva med det ! Bara så ni vet så är bilderna tagan från olika arabiska forum !
Hemsk bild på brända kroppar som hittades i Tripoli efter kaddafis död. Flera sånna platser har hittats, man vet inte än hur många det är men säker är man att det är fler än 100. (om inte mer)
Alla vet nog vad som hände i Norge. Hemskt !
Man vill bara springa o hjälpa till när man ser en sån bild. Bilden föreställer en grekisk polis som försker bli av med hjälmen efter att någon av demonstranterna kastade något med eld på.
Snöstorm i Chigago gjorde att bilarna fick vänta i 12 timmar.......
en bild som får hjärtat att brista. Torkan i somalia =(
Världens finaste bilden ever ! Finns det någon finare religon än islam här i välden ?? Svar: såklart inte !!
samma sak med denna bild (förstorade bilden så ni kan se vad det är) Folk som ber i Tahrir torget i Kairo ! Så fint fint fint. Dom här förkänar verkligen frihet o deomkrati !
Tunisiska poliser för bort en demonstrant som dom fångade. Vad tänker dom med egntligen, dra en människa äver marken ??? tycker att var o en borde stå inför rätta, antagligen dom gjort värre grejer.
Alhamdulilah. En av khadafis flyplan faller efter att den blivit sjkuten av rebellerna.
Tsunami katastrofen i Japan =(
Apels grundare Steve jobs dör. Visste ni att han är hälften syrisk ?? tack gode gud att jag äger en egen mac dator !
som ni har sett så har jag haft den här bilden flera gånger på bloggen ! grejen är att jag älskar bilden otroligt mycket. Landet och folket är bäst och dom kommer klara det här snart in sha allah. som Tunisien, Egypten och Libyen, fast alla kollar på trots den konstiga tystnaden från alla. Varje gång syrien nämns så blir det typ en lång föreläsning här på bloggen...... men jag verkligen tycker så mycket synd om dem, jag känner med dom, älskar landet......... det räcker.

Love Maltesers

Kategori: Inspiration

Så sugen man blir när man ser dessa bilder ! Choklad o allt ! Men för Maltesers älskare finns även smycken ! allt från halsband till örhängen !

En dag i mitt liv

Kategori: Allmänt

Det fick bli en annan rubrik idag istället för "today" eller "idag" hihi. Idag så var jag tidig till skolan (inte för att jag brukar komma sent utan att jag var tidig mer än vanligt) iaf, så satt jag & Sara och snacka (som vanligt) o tiden bara flöööööög iväg så den typ sista kvarten satt vi o plugga. Gjorde "många" uppgifter så vi bestämde att fira det med salta pinnar, apelsin, banan och godis !! Japp och sen åt vi lunch, svenska och till sist sam. Det var dagen idag inget spec men roligt var det!
Sen det viktigaste är att jag äntligen har fått tag på en gammal kompis !! vi gick i samma klass i sexan och sen flyttade hon. Men jag tackar gud för att hon är glad och frisk ^_^ HA DET BRA LILLA BLOMMA !!
Och sen gooo natt till er alla tror jag ska sova nu !
kommer sova med ett smile nu ! godnatt

Evolution - sant ??

Kategori: Islam ♥

Som ni ser så jag har gjort en kategori "Islam" tack vara diffrentsyn.blogg.se ♥ ♥ ♥ så jag ska insha allah börja göra inlägg om islam !
Sara fick mig att tänka på en grej för att tag sen. Vi har haft eller har fortfarande på biologin kapitlet Evolution. Det med att djuren utvecklades från först bakterier och så vidare och sen har vi efter aporna kommit........
Men vem är det som har byggt dom mega stora pyramiderna i Egypten ?? säg inte aporna, jag tror inte att dom är eller har varit så smarta ! Det som skiljer oss från djuren är att vi har en hjärna som vi kan tänka med. På riktigt så har egentligen människorna varit stora och vi håller på att bli mindre och mindre. Det var allt jag hade o säga nu, men visst har jag rätt ?! för min del så tror jag inte på evolution utan min tro är att gud har skapat oss alla. och som det står i koranen "[95:4] Vi har sannerligen skapat människan i den bästa skepnad" !

Henna

Kategori: Inspiration

Något jag verkligen vill ha är en henna "tatuering" eller vad man ska kalla det. Det är sååå fint och snyggt. Mamma fick en tub med henna för ett tag sen, men så fort man tvättar händerna så börjar den försvinna =( och sen är det oxå svårt att rita för sig själv !
Här har ni några bilder på fina tatuerningar !! och den fina överst <3

Hemma hos vem ?

Kategori: världen

hahahaa asså vad jag skrattar åt denna bild ! Pappa visade mig den efter Tunisiens revolution. Ben Ali ( varje gång hans namn nämns dyker en bild i mitt huvud på Tom i Tom & Jerry, vet inte varför) smet ju iväg till Saudi Arabien hoss........., ja kalla honom vad du vill, hans tur är ju kommen in sha allah !!! Kolla Kaddafi och hans peruk, Mubarak och hans näsa, Algeriets Bou Talfika och fegisen Ben ali ! Usch usch på er era mördare, diktaturer och snålisar.

Dagens lunch

Kategori: Allmänt

Idag åt vi kebab ! gott var det, men det blev inget kvar =(
Världens godaste sallad ! består av persilja, rödlök och sumac !! mammas special såklart ^_^
pappas grej o_o
Gott !

Rings !

Kategori: Inspiration

Snygga ringar !! Den första är speciell ^_^
speciell vård för vinterben - del 5

Kategori: Beautiful

Mat för huden

Har du tittat dig själv i spegeln och blivit hälsad av en finne som en påminnesle om gårdagens chokladfrosseri? Nåja, choklad gör dig glad, så det är inte så farligt. Men den goda nyheten är: det fungerar också på andra hållet. Viss mat ät definitivt bra för din hud. Citrusfrukter formar kollagen och håller ihop hudcellerna. Tomater är rika på A- och C-vitaminer och kalium och gör din hud vacker. Vetegroddar hjälper dig att bli av med finnar snabbt och effektivt. Så choklad kan bli din vän igen...

Pic's

Kategori: Bilder

I tusentals bitar

Kategori: världen

Mitt hjärta slits sönder i tusentals bitar.

Jag vill bara skrika det högsta jag kan.

Jag vill bara krossa allt runt omkring mig.

Mina tårar faller ner över min kind, jag torkar bort dem, men det kommer bara nya, igen, igen och igen.

Det känns som om jag sitter i ett stort mörkt rum, inte ett enda ljus når mina ögon.

Jag trevar mig försiktigt fram i mörkret och plötsligt får jag en örfil på ansiktet, och en till och en till. Det svider, det känns som lågor, jag gnyr först och sen kommer det.

Det högsta jag kan skriker jag. Allt jag kan.

Men det känns som om det aldrig når dina öron, inte än och inte sen heller.

Det ända jag hör är bara mitt hjärta, som går sönder i tusentals bitar där inne.


Det här är det jag känner nu ! Exakt i denna sekund. Ligger egentligen på sängen för att somna, men tror ni att det går ??? NEJ såklart ! På Aljazeera Mubasher nu har dom Live från flera städer i Homs bl.a. Deer Baalba och Alkhaldiya där det är någon som filmar, Man hör hur folk skriker "Allah Akbar" (gud är störst) och man hör starkt ljud av skott och bomber. Och vi kollar på !! Jag dör för att jag kan inte göra något med mina händer för att hjälpa till.
¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*   ¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*

Ngn som kan ??

Kategori: Allmänt

hej ! jag har en fråga till alla er som kan fixa bloggar och sånt, har inte hittat någon som kan svara tydligt på min fråga än!
Mina kategorier i bloggen är helt försvunna ! Vad ska jag göra för att få tillbaka dem ?? Blir jätteglad om någon svarar ^_^ Ha en bra kväll nu gott folk !!!

Honey

Kategori: Jag

Pappa sa en gång till mig detta och den fastnade i min hjärna, så jag tänkte dela med mig:
Slick inte hela din kompis om hon/han är honung !

Speciell vård för vinterben - del 4

Kategori: Beautiful

Sura äpplen

Det är den hemliga skönhetsbrygden: äppelcidervinäger är fantastiskt. Det har helande egenskaper och håller din hud spänstig. Det innehåller mycker enzymer som hjälper din hud göra sig av med döda hudceller. Det bryter även ned fetter och är bra för matsmältningen. Använd det för peeling, strö det över mat eller drick det blandat med vatten. Du kommer bli förvånad över hur mångsidigt det är!

 

Studiedag

Kategori: Allmänt

Äntligen kom den dagen jag väntat på !! Studiedagen !! hihi alla har gått nu så jag kan sitta i lugn o ro och plugga idag. Mina planer : Först ska jag göra disken och tömma diskmaskinen sen ska jag plugga matte, rengöra lilla toaletten sen plugga fysik och sen träna på löpbandet och styrketräna typ 45 minuter och sen det bästa, DUSHA !!! det är min dag idag yalla vi ses senare !

Efter ett år

Kategori: världen

Ett år har gått. mycket har gjorts - på ett enda år ! Men folk är inte glada trots allt.
Jag glömde/hann inte göra ett inlägg när det hade gått ett år på Tunisiens revolution, men nu har det gått ett år på Egyptens revolution och det får jag minsann inte missa (en dag försenat, jag vet) ! Först vill jag skriva mina åsikter ^_^
oki, jag tycker att det har varit väldigt bra att detta ens hände men det kunde ha gått bättre .... alltså kolla bara på Tunisien, hur bra är det inte där nu ?? dom har redan valt en president, en väldigt bra tillochmed. Deras president (glömde vad han hette) är en känd tunisisk oppotionare sen innan revolutionen på flera flera år. På Aljazeera har han varit mycket så det är många som vet hur han tänker också. I Egypten har valet blivit inställt två gånger, mubaraks eller som vi kallar honom: "den skrattande kon" ska ha fått en dom förlänge sen, men även den har blivit inställd flera gånger, armeen har fortfarande inte avslutat sina förhållanden med Israel än. Alltså grejer dom lovade folket innan dom tog över har inte gjorts ! Så som folk säger så har inte revolutionen inte tagit slut än, utan det behövs mer, mycket mer, det kommer ta tid, men bättre sent än aldrig! Eller hur ?!?!?
Yes det var allt jag hade att säga just nu, få se vad som händer nu i Libyen men det kommer jag att skriva den 17 februari !

Sweet sheep

Kategori: världen

Hahha kolla vad jag hittade på en arabisk sajt !
Europas får:
Bortskämda ungar med grönt gräs och färgad päls.......
ohhh ya allah som leksaker ^_^
Men kolla våra får... wallah som apor !!!
Inte ens träden kunde få vara ifred (såklart) haha
Men jag kallar det här ändå för vanvård. knappt att människor får sina rättigheter här i världen hur ska djuren få det ?? Att snacka om djurrättigheter är långt, låååååångt bort. ska vi ens ta upp det måste var och en respektera andra, förlåt att jag säger det men knappt att man respekterar sig själv.... ahh jag tror ni fattar vad jag menar.

3 Djurfakta

Kategori: Bilder

Visste du att om elefanten dör medans den står ( coolt att det går ! ) dröjer det ett par timmar tills den faller på marken !!
Visste du att lejonets rytande kan höras på ett avstånd upp till 8 kilometer !
Visste du att rävhanen gifter aldrig om sig om hans "fru" dör, utan är singel resten av livet däremot så har rävhonan inget emot att gifta om sig ifall hennes make dör !

Friendship

Kategori: Allmänt

Låt vänskapen vara som solen, givasam och väntar inte något tillbaka. Ge värme och skugga ända till livets slut.....

Girl's face

Kategori: Bilder

If you would have been a cake, I had already eaten up u !

Ovärt inlägg i en ovärd blogg

Kategori: Allmänt

Jag vet .... ni behöver inte säga det..........
prov imorrn - tagga !
Ska plugga vidare...... sovgott !

Ankdamm besök

Kategori: Bilder

Vi var o besökte de stackars ankorna i fredags (woops glömde lägga in bilderna) efter lunchen tog vi varsin hårdmacka och gick till dom. Det var as kul så vi ska göra om det ! Det var faktiskt en anka som försökte bita mig på min finger, as gulligt ^_^
Bilder:
Stackars Angelina som blev skrämd av ankarmeen

En fråga

Kategori: Allmänt

Fick en fråga för några timmar sen.
Mitt svar : För det första tack så mycket och för det andra så gillar jag ditt namn hehe !! jag går i en skola där många säger att det är svårt typ och att det är höga krav o sånt, vet inte om jag tror på sånt eftersom man ska ju lära sig samma saker vart än man går. Matten i skolan är ganska svår, eller ja asså jag har haft svårt med den den sista tiden och att vi går fort fram i matteboken gör saken inte bättre för mig. NO:n är lätt om man gillar ämnet, nu  har vi bara Biologi där vi läser om evolution och fysik där vi lär oss om hastighet o sånt.
Hoppas du fick svar på din fråga nu, om inte så är du välkommen o fråga igen ! Ha en bra kväll nu !!

Yesterday

Kategori: Allmänt

Heeeeeej ! jag berätta igår att jag skulle fara till middagen och det gjorde jag ! Vi tänkte åka tidigt för att hjälpa till lite så vi åkte hemifrån typ 20 i 5 för att hämta en god bulle ( a friend ) !! o medans vi väntade så stängde mamma av bilen sen när vi skulle köra igen så dog bilen man ba NOOOOO inte just nu, så vi väntade till babi kom o fixade den. sen när vi kom möttes jag av världens bästa personer ! alla från Sara och Sajda till Hadil och Aya, mina kusiner kom också men vi körde tillsamams med ! sammanlagt var vi typ 23 stycken. God mat så att man dog ......
min söta syrrra igår ! (vet inte varför bilden inte går att rotera)

Ojoj

Kategori: Allmänt

Heheehe skolk kan man kalla det !! Har bara varit fööööör lat för att göra inlägg ! Men det har också varit mycket, skolan var helt okej eller kul faktiskt och idag ska jag åka med mamma o lillasyster på middag, har varit på många den sista tiden men har inte skrivit det hehe men den här kommer vara den bästa ever !!! åhhhh vad taggad jag är ! jag skriver när jag kommer tillbaka, hat det bra gött folk !

Världens största lök

Kategori: Allmänt

En brittisk bonde grävde fram världens största och tyngsta lök som vägde 8 hela kilo ! Undra vad
mamma skulle laga av den ifall hon hade en sån ?!
vilket inlägg ! konstig blogg säger jag bara.......

Lång skoldag

Kategori: Jag

Japp har haft en lång skoldag idag, och sov man sent igår så kan man inte hålla sig vaken hela dagen ! Sov idag lite på Fysiken - fast jag inte ville eftersom det var ändå intressant, det var om hastighet och sträckor (iallfall bättre än tryck o densitet) sen sov jag idag oxå efter skolan med boken i famnen haha så gulligt. kan inte publicera detta inlägg utan att klaga på allt plugg: öhh ja.... juste vi har as mycket, eller khalas jag skippar denna gång !! yalla bye bye ! godnatt !!
antik dit o antik hit, fattar inte vad jag kommer att använda detta till i framtiden !!

Green keyboard

Kategori: Pyssla

Rikitgt fint men kanske lite jobbigt !
Ta bort "locket" till tangetbodet lägg i lite våt bomull och sen är det bara att he i frön, vet inte exakt vad det är för frön men någonting är det ;) 
Vänta några dagar och sen så plötsligt ....... POFF !!!!
Snyggt resultat ändå !!

✿ Pistagenötter ?!

Kategori: Gott 

Jag som älskar pistagenötter visste inte förns nu hur dom växer, så jag tänkte dela med mig....
det är något skal på dom som man tar bort och sen har man en av världens godaste grejer i handen !!


Gör som...

Kategori: världen

Var i livet som kaffedrickaren.........njut av den trots beskheten och den mörka färgen

Laotopfodral

Kategori: Allmänt

Jag vill ha en as fin fodral till min dator !! Har inte hittat en som jag verkligen gillar än, men vad tycks om dessa ?? Bilderna är från google som dom fins troligtvis inte i sverige =(

ajaj va söta !!har jag glömt något ???


Ingen lekstuga

Kategori: Allmänt

Dålig uppdaternig - jag vet ..... men skolan dödar mig. Pluggar förfullt nu franska, svenska och biologi !! Har inte ens hunnit kika in på era bloggar, gymnasiet är inget o leka med, det ska ni också få smaka på ni som fortfarande går i grundskolan ! Men jag ska fixa det här ska ni se ;) yalla vi hörs, bye bye !
så ser det ut framför mig just nu ...... värsta röran :(

Yes, äntligen

Kategori: Allmänt

Yes, yes, yes äntligen !!! Har gjort den här headern men aldrig kunnat fixa den ! Tusen tack till Sajda (ni kan hitta henne HÄR ) som fixade den !!!
Öhhh jag vet att ni kan se headern där uppe men jag la in bilden för att jag just lärt mig hur man gör skärmavbildning ;) heheh oxå Sajda lärde mig <3

Right now ^_^

Kategori: Allmänt

Hej alla människor ! Asså ni anar inte hur taggad jag var på morgonen, har verkligen saknat skolan hehehe.
sitter nu med Sara och Mellat i ett av grupprumen i skolan. Har nu håltimme hihihi yalla bye bye vi ses !!

Skrattande paprika

Kategori: Jag

Idag kan man säga att jag har haft "fullt upp" jag har suttit vid datorn en hel del och sen gjorde jag o mamma pizza och därefter gick jag och min lillasyster o lillebror till mina kusiner ^_^ .
När jag skärde paprikan i mitten möttes jag av en skrattande mun !! hahw så jag var tvungen och ta en bild för att visa er ! Den andra paprikan var ännu värre, dog av skratt när jag öppnade den, men jag hann tyvärr inte ta bild för att vi var lite sena med pizzan =(
Och här med sin andra halva:
Japp det var allt yalla bye bye, ska forsätta läsa en bok, håller på att dö av spänning !!! Sov Gott nu när ni sover ^_^

Jag blev utmanad av lillysplace !!

Kategori: Jag

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Då jag var 6 år. Gick i förskolan, var mycket med mina kusiner o lekte minns jag.......
2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Gick i nian, pluggade, var med kompisar och bakade mycket också !
3) FEM SNACKS DU GILLAR
Godis
Chips
Naturgodis
Glass
Choklad
4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Hannet - Siba Band
Ahla shabab - Ibrahim Alardasawi
Hayati kolloha lillah - Yahya Hawwa
Wahadna el saff - Albaraa Band
Tawman Hanya - Abdul rahman Alkaryoti

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:
Resa med min familj och hälsa på alla mina släktningar
Köpa till mina föräldrar, mig och mina syskon allt dom o jag önskar
Starta en bra skola i Somalia och i Gaza, bättra på barnhem i Palestina.
Skicka pengar till föreningar som hjälper behövande i mellanöstern
Bygga en moskee där vi bor (dom har grävt en plats men har inte startat för brist på pengar)

6) FEM DÅLIGA VANOR:
Måste alltid ha sista slaget
Tänker att om jag inte gör en grej (kan vara vad som helst) kommer jag få otur resten av livet.
Spänner sjalen alldeles föööör mycket för jag tror att jag kommer tappa den
• -
• -

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Baka
Läsa
Gunga
Sitta vid datorn
Lyssna på musik

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Någon sorts mjuka byxor som var i modet för inte så länge sen (glömde vad dom hette)
• -
• -
• -
• -

9) FEM FAVORITLEKSAKER:
Dator
Mobil
TV
Bok
• -

10) TIO PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN:


Take a smile

Kategori: Pyssla

Jag var tvungen idag att göra en sån ! Ibland kan jag vara helt besatt av smileisar. Gjorde den idag snabbt innan jag skulle gå ner och hämta tvätten från tvättstugan, på vägen dit hängde jag den på anslagstavlan vid ytterdörren ! Vem vet den kanske gör någon glad ?? Hoppas alla som har sett detta inlägg gör en sån och hänger upp den på nått allmänt ställe ^_^
(Bilderna är tagna hemma vid sängen)

Vad menar du ?

Kategori: Jag

Jag: Lolo, varför är du så fin ??
Lillasyster: För att jag är bara så fin !
Jag: Men varför ??
Lillasyster: För att jag lyssnar på mamma och pappa !
Jag: aha........

Svar på frågestunden !

Kategori: Jag

1. Vart kommer du ifrån ?
Jag kommer från Palestina men är född här sverige (bor fortfarande i samma kvarter faktiskt).
Palestine 4 ever !!!
2. Varför läger du inte upp bilder på dig själv ?
Jag lägger aldrig upp bilder på mig själv och har faktiskt aldrig gjort det, tycker det är bättre ! men ni fick väl se en illustrerad bild på mig eller ? ;)
http://wajhy.com/saves/Snapshot1321210738340.jpg
hihihi ni får nöja er med denna, sorry !
3. Vart bor du ?
Jag bor på Tellus planet i Sverige i umeå !!
4. Vilket program går du ?
Jag går första året i Minervaskolan, naturvetenskapsprogramet.
5. Är du kär ?
JAPP, i min dator !! men inte i någon person.
5. Vad är dina mål i livet ?
Mina mål i livet är att studera klart till doktor helst för barn och sen vill jag flytta till ett arabiskt land o jobba där. Sen är jag politiskt intresserad som ni har mräkt kanske, så skulle jag jobba inom politik skulle jag bli lika nöjd !! Jag ser fram emot framtiden ^_^
6. Har du pojkvän ?
Nej !
7. Hur gamal är du ?
Jag är 16 år, fyller 17 den 5 februari.
8. Kan du göra en videoblogg ?
Tror du menar videoinlägg, får se men jag lovar inget, men tack för tipset, har aldrig tänkt på det =)


9. ok, är rätt intreserad av vad som händer i syrien. Så min fråga har anknytning till det. Om man säger att situationen är illa , det kan ju alla hålla med om, men vad tycker du är bästa vägen ut ur detta? alltså vad ska göras? Sen vore det ju kul att se hur du ser ut!:)


Bästa vägen ur "kriget" i syrien är att giraffens regim avgår HELT, inte en ända person ska sitta kvar. Skulle detta hända så skulle exakt allt gå bra. Att han skulle avgå av sig själv kommer aldrig hända, men det finns en väg som leder dit och det är att de arabiska länderna ska stödja det syriska folket. men eftersom de också väntar på att det syrianska folket ska utrotas (och då menar jag regimerna, inte folken, som ex jordaniens, algeriets osv....)så får syrianerna göra det själv, de har Gud med sig och det är bättre än alla de så länge de inte bryr sig. Sen är frihet något dyrt, det kostar, och här kostar det blod, olika dyrt i olika länder. Jag önskar att alla länder i mellanöstern får en revolution snart !


Don´t forget to smile !

Kategori: Allmänt

Kollade på ett 5-minuters program för ett tag sen som handlade om leendet. Alltså det är olika ämnen varje gång men det var just om leendet då, minns det fortfarande. Iallafall han som snackade sa något som jag tidigare inte märkt. Att om man går runt och ler hela tiden mot folk så ses personen som "dum" eller "ghabee" som man säger på arabiska, på något sätt. Jag vet inte exakt hur jag ska förklara på svenska men jag tror ni förstår hur jag menar..... eller ?!
The smile makes you beautiful !

Booooring

Kategori: Allmänt

Ännu en dag hemma från skolan =( inte bra kan jag säga, det känns som om jag har missat as mycket ! Har bara degat i soffan idag, inget mer eller jo vid datorn har jag också suttit en hel del........ Ska svara på era frågor snart, antingen idag kväll eller imorgon på morgonen, vi får se ^_^ ska gå snart för att vi ska se på film hela familjen !
Ha en bra kväll !!! ♥ ♥ ♥
Presenterar min kompis !!

BIG fail !!!

Kategori: Roligt

Jag tror att bilden är photoshopad men ändå >^_^<

hahaha så synd ! Undra vad som hände sen ?

Frågestund !

Kategori: Jag

Min första frågestund ! Yalla varsågoda och fråga på !!
Endast frågor i detta inlägg, tack !!

Forts. på testet =)

Kategori: Jag

Pratar du några andra språk? japp ! Arabiska, esvenska, engelska och pyttilite franska

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? nej

Vad har du med dig in på bion? min mamma såklart. Vilken fråga.....

Vad har du för väder? Alla väder

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? öhhh alla är lika men franskan är ändå bäst

När sov du senast på golvet? jag försöker göra det nu, men datorn "stör"

Vilken är din favorit drink? Kojuice

Gillar du din boendesituation? japp

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Hela året

Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nej tack !

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? ibland men det var förr, men vem gör inte det ?

Hur gammal blir du nästa födelsedag? 177777 ojdå jag menar 17 ^_^

Tror du på liv på andra planeter? nej

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Skjut mig!

Världens minsta

Kategori: Bilder

Japp, nu tänkte jag lägga upp bilder på världens minsta kamera, kortlek, tidning mm ^_^
Öhh jag tror jag ändå skulle nöja mig med en normalstor :)
Nytt för 1-åringar !!
Kämpa lagom mannen !!
Mikroskop, tack !

Bloggen i öknen

Kategori: Allmänt

Förlåt för dålig uppdatering människor men jag har varit verkligen as förkyld. Har inte heller vilat som man egentligen ska göra utan varit ute istället, och sen när jag har kommit hem har jag varit helt död ! Men jag lovar heheh jag har loggat in minst 5 gånger för att göra ett inlägg sen har jag kollat runt på andra bloggar och sen har jag stängt av osv..... Men jag har faktiskt träffat på folk som jag inte sätt på ett tag, men på måndag ska jag till skolan igen med nya krafter !!!! föressten tack för alla kommentarer jag får ! blir verkligen as glad !!! Puss på er ♥ ♥ ♥

 

Its mee !

Kategori: Jag

Vilken svordom använder du mest? Kallb (hund på arabiska) Hmar (åsna på arabiska) Gazma (sko på egyptisk dialekt) lär er inte dess ord, okej ?
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 6.30 nu, tack vare skolan...
Var köper du dina matvaror ifrån? öhhh Jag ?? Handlar inte...
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Beror på....
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En glass såklart ^_^
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Näää, jag står knappt ut med mina hemligheter
När var senast någon stötte på dig? PAPPA !!!
Vad åt du till middag senast? Makaroner
Kan du vissla? Vill du se ??
Tittade du på tecknat när du var liten? Always, gör det fortfarande ! Har jag sagt att jag älskar disney filmer ??
Äger du några popband t-shirts? Vad är det ?? heheh nää
När flög du senast? gills från sängen ner till golvet ?? hehe oki det var sommaren 2006


fortsätter sen ^_^


Can´t sleep !

Kategori: Allmänt

Ligger fortfarande och försöker sova, men utan resultat! Stängde just med Sara eftersom hon skulle gå o sova o nu e jag kvar med helt öppna ögonlock ^_^
Vissa säger att man ska försöka räkna får eller stjärnor när man inte kan somna, men det har aldrig funkat för mig utan jag brukar tänka att jag är i en stor typ äng och hoppar hopprep och jag brukar räkna hoppen, hehe vackert !
Ska göra ett försök till nu ! yalla Godnatt kakor ! ♥♥♥♥♥♥♥♥

Din Hund !

Kategori: världen

Det ända jag kan säga typ. Vilken hund han är !! Fattar inte, inga känslor, exakt som ett djur! wallah.
Han kommer upp idag för ett nytt ovärt tal. Vad fick han fram ? vad var det han sa ? Att i syrien finns terrorister ? Walla det är du som är terrorist, använd inte ordet förns du vet vad det betyder. Det känns som om jag skriker på er mina läsare men om jag inte skriver ut allt jag har på hjärtat vars ska jag få ut allting ? Ja du, det var därför jag gjorde en blogg, för att skriva ut alllllt jag har på hjärtat.
Men på tv idag såg jag en för hemsk grej, en grej som min hjärna inte kan fatta, någon som kan förklara det för mig ???? se på det här först så ska jag förklara:
Okej, vet att det inte är alla som kan arabiska så jag ska förklara: den här fyra månaders gammla bebisen åkte med sin pappa o mamma till en stad som som heter Tartos. familjen försvann tydligen, man hittade bebisen vid vägen efter 16 dagar efter att hon varit i arresten där hon hade misshandlats av helt känslolösa människor, jag tvivlar tillomed om det är det, djur är bättre än dom , jag lovar !!! asså jag fattar inte, en bebis för fan !!! Kolla henns armar, rygg och mage ! magen ser ut som om det är kaos där inne !! pappa fann man skadad och mamman är inte funnen än !!! YA KALLB YA BASHAR !!! Och världen sitter o kollar på fortfande.......

The first day

Kategori: Allmänt

Muuuuuuuuu är det ända jag kan säga efter en sån här skoldag. Hade sovmorgon till 9.50 sen hade vi matte, biologi (disseketion av musslor, Kul !), lunch, svenka, franska och så sluuut ! Vad som bättrade på dagen var att jag var förkyld. Ya3ni du hade heeela lovet på dig, och kunde du inte hitta en annan dag ??? Öhh sorry, snackade med min förkylning här.....
Vill bara på peka att igår också så var det Lybiens första skoldag sen februari, vet inte exakt när skolorna stängde där pågrund av revolutionerna men säkert redan från första månaden. Synd att dom missade så mycket men bra att dom blev av med den där råttan, så nu kan dom bygga upp sjukhusen och skolorna bra. Palla förstöra för folket i mer än 40 år, vilken dåre, skaffa dig ett liv, eller ja han är ju redan död men men.......

Hur sover du ?

Kategori: Bilder

Tänkte göra ett annorlunda inlägg nu ^_^ Det ska handla om sömn !! eller rättare sagt hur man sover!
har en bild på tio sätt hur man sover, hehe. tror jag ska ha den som bakgrundsbild på datorn !!


Hur jag sover är det svårt och säga, är inte direkt vaken när jag sover, men jag tror att det är bild nr 6 och 8 ! Men en grej som ni måste veta är att jag har blivit bättre, mycket bättre tillochmed på att sova, minns när jag var liten hur jag sov heheh, jag sov sittandes.... trodde inte på pappa när han sa det förns han en morgon visade mig en bild han hade tagit på mig, han har fortfarande den och vägrar radera en ............
men ettan och trean är coolast !

If you had power in this world

Kategori: lyssna !

Rappbiten i frihetens sol:
If you had power in this world, what would you change in it
Would you stand aside and let the innocent get it
Or would you do what's right because you are vivid
Will you face the persecutors, never let them inhibit
Our right to live freely every day, every minute
See, they know they are wrong, but they won't admit it
So will it, stay this way, no the change is on
it's about time, that someone, had made a song
About the wrong in this world, that's been going on
For sometime, in our backyard, when we are at home
It's like no one has the power to react, anymore
But I've got the power, and my power is lyrical
will say what's on my mind even if cynical
Because I really feel something
should be done, something radical
And I really mean it, I'm not someone hypocritical
I'm a theoretical, medical, human being
when it comes to action, I don't need these things
We all need to stand together and unite the dream
The dream of a free world, we need to make it real
So please hear, what I have to say
Do not delay your actions, for another day
Because we running out of time and we're facing decay
So wake up, stand up and let me hear you say ..

..... sen fortsätter den på arabiska
Tycker att låten är bättre här:
http://www.youtube.com/watch?v=FRIyKR9Qaf0

-_-

Kategori: Allmänt

Sånna situationer är dryga, väldigt dryga! :
Har just släckt lampan, lagt mig på sängen och försöker sova, just när jag känner att sömnen börjat komma blundar jag försiktigt. Plötsligt så kommer min lillebror in och frågar: -Ska du sova ??
Man ba nää ehh jag ska gå till skolan......
Vilken jobbig situtiotion -_-

Tooday

Kategori: Allmänt

Sorry x 100 för dålig uppdatering. Men jag har varit upptagen idag p.g.a. att vi hade gäster idag. Så jag bakade tre grejer ! Brownie, apelsinsockerkaka och kolakakor. Gott var allt, maten var grillade kycklingklubbor med ris !!
Fett gott var det! men som ni ser fick jag dåligt samvete för att jag inte skrev in något idag så det är därför jag gör det nu fast jag är typ halvvaken nu ! men oki nu vet ni iallafall ^_^ vi ses mina solar ♥ Godnatt !

Frihetens sol - Siba Band

Kategori: lyssna !

Från första gången jag hörde den hära låten älskade jag den ! den är as bra, både i melodin och i orden. Handlar om friheten som håller på att födas i mellanöstern nu och sånt. Något speciellt med denna låt  är att den innhåller rapp ^_^ . Förstog inte först vad han sa  (jag är usel på engelska, det är därför) så jag var tvungen och googla för att se vad det var, hehe. Orden där ägde också ! Jag är en sån som måste veta vad en låt innehåller för ord, för att tycka om den !
Här är låten ! Lyssna på den, jag lovar den är bra !
roligt om ni skrev vad ni tycker ^_^

I ♥ Snow

Kategori: Bilder

Jag vet att folk är utråkade på snön och allting men jag blir aldrig less =) kommer typ ladda upp femitotusen bilder på snön den här vintern....... ;)
Awwww så fiiiiint.

Ingen skillnad

Kategori: världen

det har gått snart två veckor sen Arabförbundets kontrollanter skickades till Syrien. Hur jag ser på saken så tycker jag att dom inte har gjort något bättre tvärtom utan allt blir bara sämre. Folk dör lika mycket som förr om inte mer. Nu sitter jag och kollar på TV, någon sorts chef för flygplaner har just sagt att han har lämnat armeen för att dom har fått order att döda folk. Han har också sagt att en del armeen har gjort massgravar där dom kastar folk dom dödar i Hama, mer än 50 000 är döda sen flera månader. Vad ska man säga ??
En bild från aljazeera.net. Gubben med den mörkgröna kostymen ska föreställa armeen som dödar sitt eget folk och den med ljusgröna ska föreställa dom här kontrollanterna, och dom döda ska föreställa folket.

Tired

Kategori: Jag

Det har varit en lång dag idag. vaknade 10 i 7 typ, bad och sen gick alla o la sig till nio utom jag som satt vid datorn ^_^ sen åt vi frukost. Seeeen ända till 11 satt jag och mina syskon snacka, bråka o fightas hehe - it´s my life....
Därefter for jag, mami och syrran till stan, as mycket folk ska ni veta, det var halva reapriset på mycket på stadium, mamma köpte mycket åt min syrra som nästa termin ska börja skolan (sweet girl ^_^) och jag köpte eller rättare sagt mamma köpte eftersom mina pengar var slut.... en as sweet hood - gråo rosa, en randig tröja och från gina tricot fict jag mjukisar och på ur och penn örhängen med earcuff. det var allt- nöjd är jag iallafall. bilder lägger jag ut sen, pallan´t nu hehe vi ses -_^
sorry för dålig uppdaterning men ni får nog leva med det ...... yalla bye bye !

Moore snow !!

Kategori: Bilder

Det bara snöar mer och mer !! Så ska vintern vara ^_^
färsk Bild ! Direkt från kylen 0_0

Bakom dörren

Kategori: Allmänt

Tänkte visa vad jag har klistrat på dörren (baksidan alltså, fram ifrån har jag bara en liten bild) ! Kul om alla kunde göra ett sånt inlägg !
Oki ! jag har mitt schema som jag har nu och ett schema sen åttan, längst till höger (har inte vågat ta bort det..... ) engelska ord och glosor som jag behöver träna på, franska ord också. Sen har jag ett papper längst upp bredvid bilden där det står "svåstavade" ord på svenska, tro mig den där lappen har en historia. Vi fick den typ i sjuan i skolan så jag hängde upp den där och varje gång jag kommer för att ta bort den ågnrar jag mig och lägger tillbaka den, vet inte varför, fast jag kan dom och allt.
Bilden länngst upp gjorde jag tror jag kanske i sjuan ??? och så har jag en liten bild på Klippmoskeen, klippte den från en affich där det stog bönetiderna i ramadan. 
Nu vill jag se vad ni har ..... ^_^

Skynda....

Kategori: Roligt

Skynda innan din pappa kommer ......
hahahha jag skrattar alltid ihäl mig åt den här bilden !!
vad tycker ni ???

Smart konstnär

Kategori: Bilder

För den andra bilden finns inga kommentarer...


Vad tycker ni ??

Right now ^_^

Kategori: Allmänt

Just nu med mina syskon:
Vi får se ifall den är bra. Jag är en sån som älskar Disney filmer ^_^ Why not ?

Palestine will be free

Kategori: världen

Det har gått tre år nu sen gaza kriget. kriget som lämnade döda barn. Kriget som lämnade döda kvinnor. Kriget som lämnade döda män. Kriget som bara hade en förlorare - israel. Hur mycket dom än förstör, hur mycket dom än dödar av oss så kommer aldrig vårt hopp om ett fritt Palestina utan israel att dö, Aldrig. Jag är stolt över att jag är Palestinier och kommer alltid vara stolt. En dag kommer jag att komma tillbaka till mitt land, jag kommer sova på min mark och plantera mina egna frukter. Och den dagen kommer komma snart, snart, det är jag säker på. Att den arabiska våren är här är ett tecken. Den kommer sprida sig och smitta sig från land till land, och tillslut är det våran tur, men vi kommer inte vara ensamma ,nej. Utan vi kommer ha med oss alla våra grannar och syskon, Alla. från Jordanien och Syrien till Lybien och Tunisien. Och du som säer att det är fel eller att det inte kommer hända så gå och lägg dig, för att den dagen är redan här!

 

BildBomb

Kategori: Bilder

Jag dör i sånna bilder <3 nu får ni dö med mig ;)


Tillbaka från bibblan !

Kategori: Allmänt

Har nyss komit tillbaks från bibblan. Gick med mina tre kusiner och min lillasyster. Lånade dessa böcker:
Min kusin tipsade om dessa så jag tänkte prova ^_^
dessa lånade jag också, det kändes som om jag läst alla böcker i biblioteket hehehe

Different chairs - Oyster Chair - del 4

Kategori: Bilder


Oyster Chair

Den här stolen har fått sitt nman efter sin form, när man viker den så blir den som en kudde. Lika bärbar som en laptop !

Japaner ser något Du inte ser !

Kategori: Bilder

Den här bilden består av ord du inte ser !

Fokusera ordentligt på bilden. ser du något ?? Svar: nej såklart !!
Okej. Dra med dina fingrar vid ögonen, så som man brukar göra när man ska se ut som en japan...... u know how !
Jg ska inte skriva vad det står utan ni får gissa själva ! Jag skriver sen svaret senare på detta inlägg ! Lycka till <3
Svar: BAD EYES
Cooly va ?!

Lots of snow !!

Kategori: Bilder

Ahhhh vad mycket snö det är !! kollade nyss från fönstret och kolla vad jag såg !!!
Färska bilder !! tog dom nyss från fönstret <3

Can´t sleeeeeep !

Kategori: Allmänt

Gick och la mig igår typ vidtyp 10.30 var ganska trött innan men mamma sa att jag skulle vara vaken lite till och när jag väl var i sängen kunde jag inte somna försökte på alla sätt......... tillslut bestämde jag mig att jag skulle ringa min kusin som bor under mig - men rummet bredvid. Hur skulle jag veta att hon väntade på mig ??? så fort telefonen gav ifrån sig ett litet pip hade hon redan tummen på den gröna knappen och vad hade jag för val då ???? heheh skojar bara, alla sover nu också (kl. är 8:54 nu ) och jag har tråkigt men tänkte berätta vad som hände igår i form av typ en berättelse =) men jag och mina kusiner snackade ett bra tag och imorrn är det hennes tur !! yalla bye bye nu !! hehe oj vilken onödigt lång text! någon som orkar läsa??

Vahhh ?!

Kategori: Bilder

Ehh dahh ??? Vad ska detta betyda ? trodde ni var värsta konkurrenterna ..... Ahhh se vad dom gör bakom ryggarna på oss : la hawla wala qoata ila bilah


Right now

Kategori: Allmänt

Jag älskar det här spelet !! Den bara äger helt enkelt ;)
Robot unicorn attack heter spelet !