nittifemma

News ?

Kategori: världen

Hej and Hallo :) vet inte riktigt vad jag ska blogga om men har haft en bra dag idag, ätit choklad och godis och ah, inget spec mer! Men gör som min SAM lärare gör varje lektion nu och tar upp snabbt det som har hänt i vår lilla värld istället!

Bomdåden i Boston: hemskt att det hände såklart men jag men motsatsen typ till alla reagera jag på ett annat sätt... Fett irriterad över all den uppmärksamhet händelsen fick när sånt och värre och mer händer every day i Syrien! Lika mycket som skadades i Boston dog i Syrien den dagen och mer ! och nu snackar jag inte om de som skadades, då de är mer än 300 med värre skador........ Men allting är fortfarande hemskt det som händer både i Syrien och i Boston, kom ihåg att båda folken är MÄNNISKOR och ska vara lika mycket värda!


Jordskalven i Asien: exakt vilka länder som jordskalven träffade har jag tyvärr ingen koll men pakistan, UAE, qatar och iran kanske ? har släkt i ett av dessa länder men det gick bra alhamdulilah bra för dom, de evakuerades från de höga husen osv.. Må Allah vara med dom!

Omar Mustafa: för att vara ärlig så är jag inte direkt insatt i svensk politik, men vår lärare berätta att Omar Mustafa fick avgå för att han hade andra riktingar i vissa frågor som inte passade i partiet. Personligen så tycker jag att det skulle ju fortfarande gå att han skulle få vara med trots allt, han behöver ju inte direkt vara insatt i dessa frågor i partiet, eller ?! Sen när det kommer till religion så är islam inget du, jag eller Obama (??) som kan förändra, utan väljer jag att vara muslim så bör jag följa dess "regler". Hur gammal religionen än är så borde den följas punkt för punkt under vilken tid som helst och överallt :)

wow!!, jag som inte hade något att skriva om hehe det blev ju längre än ett vanligt inlägg :P aja, hoppas ni oxå hade en bra dag, blir glad om ni har typ diskussionsfrågor om dessa ämnen, kommentera gärna så kan vi gärna diskutera!

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: