nittifemma

Okunskap är anledningen

Kategori: Islam ♥

Skulle alla människor verkligen få kunskap om vad islam egentligen är, skulle jag tro att alla människor skulle konvertera till islam. Men eftersom det finns så mycket hat och okunskap i vår värld så blir det ju som att islam är den religion som förtrycker kvinnan, den religion som har med terrorism o göra osv......
Men om man bara visste vad islam säger om kvinnan, om hur fredlig vår relgion så hade det varit helt annourlunda! Kommer ta upp mer om det snart, så håll er uppdaterade!
 
Anledningen till varför jag tar upp det här är för att jag har hört en hel del fel saker jag vill rätta..... 
 
Folk måste veta att muslimer gör fel, och det är något naturligt som alla människor gör, inte bara vi muslimer, tro aldrig då att det är något fel på vår religion!
Ifall ni har frågor så fråga på bara !!
 

Kommentarer

 • Anonym säger:

  Måste muslimer skaffa många barn?
  Får kvinnor inte använda p-piller?
  Hur många syskon har du själv?

  Svar: Hej! Jag vet inte om du kan arabiska, så jag skickar en länk på både arabiska och engelska. själv så visste jag inte en hel del, vilket jag alhamdulilah lärde mig tack vare din fråga ! Kortfattat: helst ska muslimer skaffa många barn för det gör vår ummah strörre, alltså mer muslimer! Det är tillåtet att använda p-piller men med villkor. Själv har jag 5 syskon alhamdulilah! Må allah bevara dom till mig ^^ Hur många syskon har du ? :)
  http://islamqa.info/en/ref/21169
  http://islamqa.info/ar/ref/21169
  Mee

  2013-03-16 | 13:48:06
 • Sajda! säger:

  SUPER BRA inlägg!!!! :D

  Svar: ♥♥♥
  Mee

  2013-03-18 | 10:02:35
 • Anonym säger:

  Det är så sant det du säger! Jag är svensk och har konverterat. Synd bara att människor är så inskränkta... En muslim som tor på islam på "rätt sätt" är den mest underbara människan! Fint inlägg :)

  Svar: Håller med dig till hundra syster ! Hur länge har du varit muslim och hur blev du det ? :)Tackar, må allah bevara dig ! ღ ~
  Mee

  2013-03-19 | 09:49:46
  Bloggadress: http://livetsframtid.blogg.se
 • Anonym säger:

  Tack det samma :) Jag blev troende när jag var 17 år. Jag träffade en muslim och började själv läsa om islam, för han betedde sig inte som en "vanlig" muslim som bombar sig själv och så. När jag började läsa om islam förstod jag skillnaderna mellan muslim och islam. Och jag förstod att allt det vackra som finns inte kommer från någon slump. :)

  Svar: Ma sha allah! Vad kul att du tog tag i det med egna händer i en så ung ålder ! Ma sha allah på dig syster, må allah bevara dig ღ ~Man blir så glad när man hör att folk konverterar :D
  Mee

  2013-03-20 | 09:14:10
  Bloggadress: http://livetsframtid.blogg.se
 • Anonym säger:

  Jag önskade om jag kunde många språk. Det är inte alls roligt att vara ett ensamt barn. Tack för ditt tips! Man lär sig något nytt varje dag.

  Svar: Samma här, alltid kul och kunna många olika språk men det tar ju tid o lära sig....ah, va synd, men alhamdulilah att man har fina vänner då + man har ju föräldrarna för sig själv = extra mycket bortskämd hehe....
  Och sen på sidan som jag skicka, hoppas du förstod något, annars funkar ju det att kopiera texten och lägga in den på Google translate, ifall du vill ha det lite mer utökat ;)
  Mee

  2013-03-20 | 14:45:14
 • Anonym säger:

  Intressant rubrik, okunskap...!
  Det är ömsesidigt. Det är många med invandrar bakgrund som tycker att svenska tjejer är lösaktiga. Att svenskar inte bry sig om sina familjer och sina släktingar. Att svenskar inte tar hand om varandra. Det kallar jag inte bara för okunskap utan för fördomar. Svenskar är precis som alla andra människor. Bryr alla muslimer sig om sina släktingar? Det tror inte jag i alla fall.

  2013-03-28 | 14:01:12

Kommentera inlägget här: