nittifemma

Vetenskapligt mirakel i Koranen från Surah Maryam...

Kategori: Islam ♥

Hittade denna text hos en söt tjej som jag ville dela med mig, verkligen ett av finaste jag läst! Må Allah belöna henne 

---

Vi alla vet att när en moder går igenom en förlossning, är det utan tvekan en av de mest smärtsammaste perioderna i hennes liv. När Maryam RA var gravid och gick igenom den otroliga smärtan, så instruerade Allah subhanahu wa ta`ala henne i koranen att gå nära en vattenström. Läs nu noga på dessa vetenskapliga verser från koranen..

Och [när hennes tid var inne] drev henne födslovåndorna [att ta stöd] mot en palmstam och hon utbrast: "Ack om jag hade fått dö och överlämnas åt glömskan innan detta [skedde]!" [19:23] 

Då [hörde hon någon] som ropade nedifrån [palmens rot]: "Sörj inte! Din Herre har låtit en bäck rinna upp under dina [fötter]; [19:24] 

Och ruska på palm stammen så skall mogna och saftiga dadlar falla ner omkring dig. Ät och drick och var vid gott mod". [19:25][19:26] 

Här är miraklen:
Först säger Allah subhanahu wa ta`ala till Maryam RA att hålla sig till vattnet som rinner under hennes fötter. I sjukhuset rekommenderar många barnmorskor och läkare att kvinnan ska ta ett vattenbad för att minska på värkarna för den gravida kvinnan.

Sedan instruerar Allah subhaahu wa ta`ala henne att skaka på palmträdet och fortsätta att dra i det. När en kvinna föder i sjukhuset brukar hon oftast få något att hålla och dra i så att det lindrar förlossningssmärtan samt muskelspänningarna.

Slutligen säger Allah subhanahu wa ta`ala i koranen att hon ska äta av dadlar som ramlade ner från palmträdet. Många utav oss vet inte att dadlar är oerhört viktigt för alla människor, speciellt för gravida och ammande. Även barnmorskor brukar råda de gravida att äta av just dadlar och liknande nyttiga frukter.

De metoder sjukhusen använder sig av idag för att minska på graviditetssmärtorna, Allah subhanahu wa ta`ala antydde de i koranen för 1400 år sedan. Koranen innehåller vägledning för hela mänskligheten och existerar i exakt samma form idag som den gjorde när den uppenbarades för 1400 år sedan...

 
 

 

Kommentarer

 • Sajda! :D säger:

  SubhanaAllah!
  Läkarna har även upptäckt att dadel är bra för barn, speciellt nyfödda när de har problem med amningen, så kan man smörja lite mosad dadel på/i munnen och amningen drar igång direkt subhanaAllah! Som man gjorde efter profetens sunnah över 1400 år sedan .

  Svar: Verkligen subhan Allah! Alltså kan knappt förstå att mänskligheten har ett så gammalt fynd med massa vetenskapliga faktan som de inte tar vara på! Subhan Allah!
  Mee

  2014-04-10 | 11:05:28

Kommentera inlägget här: