nittifemma

Vilken vecka!

Kategori: Allmänt

Den här veckan har inte varit min bästa i år, har haft alla sorters värk man kan tänka sig subhan Allah, haha, kanske en revolt av kroppen mot att återkomma till skolan efter lovet ? 
Det började i tisdags på sista lektionen som var då efter lunch, fick extremt ont i magen och kunde inte sitta still (inte alls bra när man sitter längst fram och mitt framför läraren) tillslut kände jag bara att min kropp gav upp och jag började bli sömnig, hann få en blund innan lektionen slutade :O , drog hem diekt efter skolan, vilket inte alls var planerat eftersom jag alltid brukar sitta och plugga på tisdagar efter skolan men men. 
 
Iallafall när jag kom hem så kände jag mig en anning bättre men gick och sov lite ändå, sen efter en stund kom brorsan och väckte mig eftersom vi hade gäster, så kunde inte göra något annat än att spela frisk haha men det gick bara en stund och sen föll jag ihop vid sängen, magen blev bara värre. Dagen efter vaknade jag med huvudvärk, magont och ryggvärk! Så den dagen kan man säga att jag var halvdöd, levde på enstaka frukter och gnällde hela dagen, dagen efter blev det bättre i magen men huvudet och ryggen tog magens plats, dock så for jag till skolan för opponering av gymnasiearbetet. På fredag mådde jag Alhamdulilah mycket bättre jämfört med dagarna innan, skippade den första lektionen MEN när jag kom till skolan så fick jag värsta tandvärken + huvudvärken, hela min mun blev svullen, tror att mina visdomständer börjat växa? alla tyckte det var för tidigt men det är väl olika för olika människor. haha hade samma lärare på denna lektion som på tisdag....
På fredag gjorde jag också ett prov som jag skulle ha pluggat på under veckan men jag hade ju ingen ork, men jag gjorde bort den ändå, ett D borde väl duga och inte påverka slutbetyget så mycket då jag fått typ B på alla.
 
Ya3ni, man har både bra dagar och dåliga dagar men i slutändan så ska man tacka Allah för allt, Alhamdulilah 
 
 

Kommentarer

  • anonym säger:

    Vad läser du för linje?

    Svar: Läser naturlinjen med sam-inriktning!
    Mee

    2014-05-01 | 00:21:47

Kommentera inlägget här: