nittifemma

En av mäktigaste männen genom tiderna...

Kategori: Islam ♥

Det är den mannen proften sa om: We have become mighty since 'Umar became Muslim.
 

Ett nytt försök

Kategori: Allmänt

Hello guys! Hoppas det är bra med er! Nu har jag insett hur drygt det är att blogga när man inte orkar/har lust! Ska sluta klaga på folk som inte uppdaterar sina bloggar hehe. 
Iaf här kör livet som vanligt typ, en massa plugg som jag inte orkar med så jag har typ börjat släppa taget, läängtar till sommarlovet så hemskt mycket för att få lämna allt elände bakom mig, utöver allt vi har nu, har jag en del rester som sitter som berg på mina axlar, åhhh får bara ångest när jag tänker på dem! aja
 
Förra torsdagen blev det en spontantripp till bygdsiljum som ligger lite emer än en timme härifrån, har bara två lektioner på torsdagar så jag skippade (läs: anmälde frånvaro o inte skolkade :P ) och så for jag och mamma med mina småsyskon och deras skola. På väg hem såg vi renar somstod mitt på vägen, bussen fick tuta en hel del för att de skulle akta på sig, själv är jag fascinerad för att JAG hann ta bilder och filma haha! :D
 
 
 

En välsignelse

Kategori: Allmänt

En välsignelse. När jag blir ledsen över en sak, över att förlora den helt eller för tillfälligt blir jag såklart frustrerad. Men in sha Allah varar det inte länge. Tänk på det gud gett dig då istället, självfallet badar vi välsignelser; allt från mat på bordet, familj och skola till sömn, hår på hjässan och känslor.
So just say Alhamdulilah for everything!
اللهم لك الحمد كما ينبغي لجلال وجهك وعظيم سُلطانك
 
Inte mycket händer kan jag säga, därav inga inlägg. Som sagt är det sportlov nu och jag pallar inga skolarbeten, har fysikprov, biologiprov och projektarbetet som är aktuella nu.
Efter jag skaffat en ny ordentlig mobil har jag blivit sämst på ta bilder haha, så jag måste bli bättre på det, men selfies är det gott om kan jag säga.
 
Bara för att det inte ska bli ett bildlöst inlägg så delar jag med mig av de sista bilderna :)
 
 
1# Studentmössan redo för i år    
2# Min första marsipantårta gjordes för någon vecka sedan, inte precis som jag hade planerat men helt ok