nittifemma

En välsignelse

Kategori: Allmänt

En välsignelse. När jag blir ledsen över en sak, över att förlora den helt eller för tillfälligt blir jag såklart frustrerad. Men in sha Allah varar det inte länge. Tänk på det gud gett dig då istället, självfallet badar vi välsignelser; allt från mat på bordet, familj och skola till sömn, hår på hjässan och känslor.
So just say Alhamdulilah for everything!
اللهم لك الحمد كما ينبغي لجلال وجهك وعظيم سُلطانك
 
Inte mycket händer kan jag säga, därav inga inlägg. Som sagt är det sportlov nu och jag pallar inga skolarbeten, har fysikprov, biologiprov och projektarbetet som är aktuella nu.
Efter jag skaffat en ny ordentlig mobil har jag blivit sämst på ta bilder haha, så jag måste bli bättre på det, men selfies är det gott om kan jag säga.
 
Bara för att det inte ska bli ett bildlöst inlägg så delar jag med mig av de sista bilderna :)
 
 
1# Studentmössan redo för i år    
2# Min första marsipantårta gjordes för någon vecka sedan, inte precis som jag hade planerat men helt ok
 

Kommentarer

 • Sajda! :D säger:

  Allhamdullah för allting! <3 Det är inte länge kvar till studentdagen, det är bara att kämpa till den sista biten! You can do it girl! Den där tårtan vill jag äta nuuuuu!!

  Svar: In sha Allah! haha man känner ju bara att man slitit sönder hjärnan men aja har inget annat val, vi kämpar :)In sha Allah ska jag bjuda dig hem till mig ngn dag ya soso så ska du få smaka på en liknande! <3
  Ta hand om dig o min lilla plutt!
  Mee

  2014-03-04 | 13:51:22
 • F säger:

  Skönt att du är tillbaka fina själ och mabrouk till giftemålet <3 !

  Svar: Tack sötnos! Blir verkligen varm av din kommentar <3 men dock har jag inte gift mig än :( väntar ff på en del papper, ni kommer in sha Allah få följa mig när jag börjar fixa bröllopet! Ta hand om dig habibtii :*
  Mee

  2014-03-11 | 16:04:45
  Bloggadress: http://dawahmuslimah.blogg.se

Kommentera inlägget här: