nittifemma

Snaps...

Kategori: Allmänt

Ett urval av mina snaps från senaste tiden...
That's it! Jummah mubaraka... glöm inte nu att läsa surah al-kahf♥

Inte lite...

Kategori: Allmänt

Publicerade denna bild på tumblr för ett tag sedan och den verkade ha gått hem hos många, fick över 700 likes och delningar på den ( inte för att det spelar roll hos mig hur mycket det blir haha), men man kan ju se all aktivitet på appen så det har ploppat upp mycket om den hos mig så drf tänkte jag dela med den även här!

 
 Översättningen blir i form av: Skryt inte om att du har lika många vänner som antal hår på hjässan, för vid bekymmer kommer du upptäcka att du är flintskallig.

Bullbak

Kategori: Allmänt

Dagen har i stortsett bestått av bullbak typ, dom tog sin lilla tid och därav är jag vääääldigt trött. Utöver det har jag hunnit träna och packa in håret olja i ett par timmar. Alltså så intressan har min dag varit...

Ifall någon är intresserad av receptet så hittar ni det under kategorin Gott ....

En röd dag

Kategori: Allmänt

Det finns inget som gör mig gladare än en röd dag mitt i allt! Spelar ingen roll varför, så länge jag får chilla hemma så är det ett plus :D
Vaknade idag vid nio och trodde att jag var den första, men icke sa nicke, nästan alla var vakna och en del hade redan tagit sig ut haha så jag steg upp och gjorde rent köket medan jag lyssnade på en föreläsning! 
 
Redan eftermiddag men har inte gjort något spec, får se vad resten av dagen bjuder på, funderar på att baka något, vi har två förpackningar grädde som måste användas men som sagt, får se vad det blir!
 
 
 
1. Molnen i morse, det snöade lite senare men som tur var stannade inget på marken
2. Melanmål, (brukar alltid bestå av kakor och annat onyttigt men jag har bestämt att bli nyttig....)