nittifemma

Friday

Kategori: Allmänt

Alsalaam alaykom! 
Subhan Allah, ni vet ibland när man vaknar och det är fint väder så får man liksom en push in i dagen jämfört med dystra dagar med dimma och regn, idag var en sådan dag! Hade egentligen uni men var hemskt trött (som vanligt) på morgonen så jag dukade fram frukost, åt och gick och la mig och lyckligtvis kom ingen och väckte mig så jag drog med napen ända till lite före elva. Vi skulle ha besök från en från kommunen och läraren sa i slutet igår att hon skulle bli glad ifall alla kom och det var då det plinga i huvudet på mig att jag inte behövde komma haha så ja...
Sen efter duhr bönen drog jag ut med småsyskonen till ica och köpte gott.

Efter förkylningen..

Kategori: Allmänt

På tre månader har jag hunnit bli förkyld tre gånger, men den här sista gången var helt unik haha. En hel vecka fick jag fighta med den men Alhamdulilah mår bättre nu, hamnade i akuten i slutet efter jag svimmat och slockande men som sagt mår jag bättre nu och har återvänt till plugget, för att inte nämna om det jag missat.
Hur mår ni annars ? Vädret här har börjat vända nu efter ett par veckor med dimma och regn och solen har börjat titta fram, så vi håller tummarna för att det ska hålla =)

(Bild från igår)